Budíky-špatně ukazují
Budíky-špatně ukazují
Mám problém, koupila jsem Astru Caravan 1999, motor X16XEL, špatně ukazuje palivoměr(ukazuje méně) a teplota motoru (ukazuje max.80).Když je horko,neukazují vůbec. Ručka otáčkoměru se začne zadrhávat mezi 2500-3500 ot. Nevíte někdo co s tím? Má to souvislost s venkovní teplotou, když na palubovku pere slunce tak ty dva budíky neukazují skoro nic. Poklepáním na plastový kryt se ručičky pohnou.
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Já bych řekl, že ty budíky měl někdo venku a nějak si s nima hrál. Jak to skládal do kupy, tak blbě nasadil ručičky, moc je tam natlačil a ony drhnou o ten spodek. Jak na to pere slunko, tak se to ještě všecko roztáhne a je to. Je to třeba rozhodit a pohrát si s tím, ani to nebude podle mě na nulách nastaveno.
Teploměr může být ok, ale termostat je v háji..
Je to třeba zkusit to rozhodit, není to pracné, za to nic nedáš....
Teploměr může být ok, ale termostat je v háji..
Je to třeba zkusit to rozhodit, není to pracné, za to nic nedáš....
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Re: Budíky-špatně ukazují
Chce to rozdělat palubovku a zkpntrolovat spoje na desce (studené spoje plošnáku)maca.vin píše:Mám problém, koupila jsem Astru Caravan 1999, motor X16XEL, špatně ukazuje palivoměr(ukazuje méně) a teplota motoru (ukazuje max.80).Když je horko,neukazují vůbec. Ručka otáčkoměru se začne zadrhávat mezi 2500-3500 ot. Nevíte někdo co s tím? Má to souvislost s venkovní teplotou, když na palubovku pere slunce tak ty dva budíky neukazují skoro nic. Poklepáním na plastový kryt se ručičky pohnou.
-
- Kontaktovat uživatele:
To je blbost podle mě....
Moje Astrina 1,7DTi
Re: Budíky-špatně ukazují
hahahah už vidim jak si ta žena (slečna) letuje několikavrstvej plošnej spoj celkem zajímavá představadatlik píše:Chce to rozdělat palubovku a zkpntrolovat spoje na desce (studené spoje plošnáku)maca.vin píše:Mám problém, koupila jsem Astru Caravan 1999, motor X16XEL, špatně ukazuje palivoměr(ukazuje méně) a teplota motoru (ukazuje max.80).Když je horko,neukazují vůbec. Ručka otáčkoměru se začne zadrhávat mezi 2500-3500 ot. Nevíte někdo co s tím? Má to souvislost s venkovní teplotou, když na palubovku pere slunce tak ty dva budíky neukazují skoro nic. Poklepáním na plastový kryt se ručičky pohnou.
ASTRA-G CARAVAN 1,4-16V-66kW EDITION 2000
A proč by ne? Například moje přítelkyně má tetu, která si spravuje Fávo naprosto sama, jen se zeptá co a jak rozdělat občas ( pokud to nenajde v "chytré knize" ), jinak opravdu někdy valim oči, co ta ženská dovede
Takže s tou představou že by to nedokázala, bych až tak nepospíchal... Třeba je elektřina její hoby naopak
Takže s tou představou že by to nedokázala, bych až tak nepospíchal... Třeba je elektřina její hoby naopak
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
hmmmm já jsem neříkal že ženy nic nezvládnou ale s letovat vícevrstvej plošňák nedovede ani leckerej elektronik (tzv. strojové letování) smál jsem se jen tomuto konkrétnímu případu rozebrat budíky a povolit ručičky proč ne i pro ženu .-)))AstraMan píše:A proč by ne? Například moje přítelkyně má tetu, která si spravuje Fávo naprosto sama, jen se zeptá co a jak rozdělat občas ( pokud to nenajde v "chytré knize" ), jinak opravdu někdy valim oči, co ta ženská dovede
ASTRA-G CARAVAN 1,4-16V-66kW EDITION 2000
-
- Kontaktovat uživatele:
Dyť to píšu... je to kravina, něco letovat, když ani nevíš co a kde.
Bude to těma dotlačenýma ručkama až na doraz.... už jsem to totiž viděl...
Bude to těma dotlačenýma ručkama až na doraz.... už jsem to totiž viděl...
Moje Astrina 1,7DTi
Budíky-špatně ukazují
Díky za vaše názory. Diskuse o tom, jestli rozumím elektrice mě pobavila. Tady je rozluštění - nerozumím
Taky mám pocit, že to bude mechanická závada, ale bojím se, abych to nepodělala ještě víc.
Taky mám pocit, že to bude mechanická závada, ale bojím se, abych to nepodělala ještě víc.
- genius0011
- Kontaktovat uživatele: