prosím jak rozebrat info panel
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
no já to mam podlepené a mam tam obič žárovky co tam maj byt ale jestli chceš radu tak napiš co ti nato napíše fridex ten tam má naletované diody a jeto super je vtom machrgenius0011 píše:taky mám v plánu měnit podsvícení a taky do červené, tak se chci zeptat jestli je nutný ten display podlepovat folií nebo stačí jen ty zadní žárovky?
OPEL ASTRA G 1.6 8V 55KW 1998 www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?p=84011#84011
-
- Kontaktovat uživatele:
genius0011: Který displej máš na mysli ? Předpokládám že ten na středovém panelu. Já jsem ho celý rozebral dovnitř napájel 4 diody do serie. Je to nejlepší způsob, dokážeš tím nejlepšího svitu celého displeje, bude to svítit rovnoměrně. Když tam jen místo žárovek vyměníš patice s didou (jakoukoliv), tak ti to bude svítit bodově, bude to svítit nerovnoměrně. No a když tam necháš žárovky a displej podlepíš folií, tak to sice bude svítit rovnoměrně, ale vedne to prostě nebude skoro vidět, ta folie pohltí hodně světla...
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo. Přivez mi displej a 4 diody, kterýma to chceš podsvítit. Podle času Ti to zmastím...
Moje Astrina 1,7DTi
-
- Kontaktovat uživatele:
To už né chlape.. ja sem se s tím najebal dost. a navíc už nemám ty diody co jsem dával do budíků... to byly "podpultovky"....
Moje Astrina 1,7DTi
Samothe píše:tak to je dobrý uděláš to i na mém autí? Já se do toho bojím pustit abych to náhodou nezku*vil
neboj se nic se nemůže stát jen si poděláš display jak já když budeš tak šikovnej jak já a bude seti tak dařit jak mně
tak ti přeji pevné nervy a ať tito dobře dopadneSamothe píše:tak na ten display bych ani nesahal to si nevěřím.Až bude čas a teplo venku v jednom tak ten panel rozeberu
Možná se to někomu bude hodit.
Na této adrese je kontakt na firmu která dodává široký sortiment elektronických součástek. Mám dobrou skušenost se spínaným zdrojem 24V/6A. Zdroj stál v našich elektro skladech 5000,- až 6000,- Kč, tady jsem ho pořídil za 2500,- a podobné je to s cenami LED diod. Přišlo to poštou ze Švýcarska a první dodávka byla poštovné a balné zdarma.
Je tam pěkný obrázek plošného LED osvětlení.
https://www.distrelec.com/ishopWebFront ... /is/1.html
Na této adrese je kontakt na firmu která dodává široký sortiment elektronických součástek. Mám dobrou skušenost se spínaným zdrojem 24V/6A. Zdroj stál v našich elektro skladech 5000,- až 6000,- Kč, tady jsem ho pořídil za 2500,- a podobné je to s cenami LED diod. Přišlo to poštou ze Švýcarska a první dodávka byla poštovné a balné zdarma.
Je tam pěkný obrázek plošného LED osvětlení.
https://www.distrelec.com/ishopWebFront ... /is/1.html
Tak som to uz ako tak spravil, uz to len dokoncit. Najprv som pridal 4 ledky, ale nebolo to o moc lepsie videt. Tak som ich vyhodil a pridal do vnutra na stojaka medzi ziarovky 10w sufitku. Zapojene je to cez spinac aby to nesvietilo stale , ale ked potrebujem vidiet lepsie na displej zatlacim spinac. Bomba, som uz spokojni.
OPEL ASTRA CARAVAN 1.7 DTI r.v.2001