Palubní PC - Informace z ŘJ
Palubní PC - Informace z ŘJ
Zdravím. Rád bych věděl zda-li někdo z přítomných neví jakým způsobem je uložena informace o spotřebovaném palivu na vývodu z ŘJ, který se připojuje do palubního počítače. Zajímá mně konkrétně motor X16XEL, ale rád bych to věděl i pro jiné motory, ať nemusím vymýšlet vymyšlené. Je to pro stavbu modulu PP pro pár známých, který bude připojen do TIDu a informace bude zobrazovat na řádku pro rádio. Kromě všech informací jako u běžného PP tam bude navíc imobilizér (zadání PINu před startem), měření napětí baterie a podobné kravinky, ovládání klasicky přes pravou páčku u volantu. Díky za každou pozitivní informaci, David B.
- Reklama
Re: Palubní PC - Informace z ŘJ
Myslím si,že řešiš blbosti.Základní pravidlo je nic nedělat pro známý.Pořad tě budou otravovat s každou blbostí.Imobilizer pomocí pinu je taky nesmysl-potřebuji odjet a ne ťukat pin.Imobilizér musí být udělaný tak,aby co nejmíň otravoval.David B. píše:Zdravím. Rád bych věděl zda-li někdo z přítomných neví jakým způsobem je uložena informace o spotřebovaném palivu na vývodu z ŘJ, který se připojuje do palubního počítače. Zajímá mně konkrétně motor X16XEL, ale rád bych to věděl i pro jiné motory, ať nemusím vymýšlet vymyšlené. Je to pro stavbu modulu PP pro pár známých, který bude připojen do TIDu a informace bude zobrazovat na řádku pro rádio. Kromě všech informací jako u běžného PP tam bude navíc imobilizér (zadání PINu před startem), měření napětí baterie a podobné kravinky, ovládání klasicky přes pravou páčku u volantu. Díky za každou pozitivní informaci, David B.
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
a co pokračovat tady: https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic. ... highlight=
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
Dělám tyto věci už pár let, takže vím, že blbost to zcela jistě není a počty odcizených vozidel tomu nasvědčují, ale je na každém jak si vozidlo zajistí. Kdo nechce, vypne si imobilizér v MENU a nemusí jej používat. Jinak nevidím důvod proč nedělat něco pro známé, pokud je práce odvedena dobře, nevím proč by měli někoho otravovat. Každopádně nechci vést zbytečnou debatu v tomto směru, zajímá mně pouze technická stránka, proto jsem obrátil do fóra.
-
- Kontaktovat uživatele:
Datlik: Divný názor....
PS: OT budu mazat.
PS: OT budu mazat.
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."