nestartuje, nezamyká, nejede...
- majkl33
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím vespolek. Tak mě to včera potkalo taky. V pátek jsem v pohodě jezdil po městě a k večeru zaparkoval v podzemní garáži. Ráno jsem chtěl jet do práce a velké překvapení Chtěl jsem odemknout na dálku a nic. Takže klasika klíčem. S nejistotou jsem usedl za volant a zapnul zapalovaní na první polohu. Všechny kontrolky svítí krom té co má po chvilce zhasnout. Při pokusu o nastartování nic.Všechno zhaslo. Ani ťuk. Jinak taky rádio,světla a osvětlení všechno funguje. Samozřejmě mě napadlo,že baterka je v háji (mimochodem mám bezúdržbovou zn. BOSCH) ani nevím jestli je origo. Vyrobena 01/2002. Navíc jsem si všiml,jak je to kontrolní "oko" tak barva je tmavá což podle chytré knížky znamená,že je baterie nabitá pod 65%. Podle mě by měla tedy v pohodě nastartovat. Není přece možný aby chcípla přes noc?!
Opel Astra 1.8 16V X18XE1 COMFORT/Silver Edition
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=6116
Jezdím tak rychle jak můj anděl strážnej lítá...
- Reklama
- green
- Kontaktovat uživatele:
Je to možný... , zkus někde půjčit baterku, možná ta tvoje má dost šťávy na světla, kontrolky, rádio, ale startér už prostě neutáhne. Mě to dělalo to samé, ani startování přes kabely nepomohlo. Je ale pravda, že mě to udělalo asi po týdnu, do druhýho dne je to divný, ale stejně bych v první řadě zkusil tu baterku. Hodně štěstí.majkl33 píše:Zdravím vespolek. Tak mě to včera potkalo taky. V pátek jsem v pohodě jezdil po městě a k večeru zaparkoval v podzemní garáži. Ráno jsem chtěl jet do práce a velké překvapení Chtěl jsem odemknout na dálku a nic. Takže klasika klíčem. S nejistotou jsem usedl za volant a zapnul zapalovaní na první polohu. Všechny kontrolky svítí krom té co má po chvilce zhasnout. Při pokusu o nastartování nic.Všechno zhaslo. Ani ťuk. Jinak taky rádio,světla a osvětlení všechno funguje. Samozřejmě mě napadlo,že baterka je v háji (mimochodem mám bezúdržbovou zn. BOSCH) ani nevím jestli je origo. Vyrobena 01/2002. Navíc jsem si všiml,jak je to kontrolní "oko" tak barva je tmavá což podle chytré knížky znamená,že je baterie nabitá pod 65%. Podle mě by měla tedy v pohodě nastartovat. Není přece možný aby chcípla přes noc?!
edit: ještě mě napadlo, zkus proměřit odběr auta v klidovém stavu, jestli ti něco nežere baterku. Ve většině případů to dělá rádio...
"je lepší ztratit na silnici vteřinu, než ve vteřině život"
Opel Astra G, caravan, 1,6 16V, 74kW, 1998
na důchod: (o\_/o)
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic. ... 4032#84032
Opel Astra G, caravan, 1,6 16V, 74kW, 1998
na důchod: (o\_/o)
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic. ... 4032#84032
Opravdu je to možný. Mně se vloni stalo přesně to samý. Přijel jsem normálně večer domů a když jsem chtěl ráno odjet, kontrolky normálně svítily, ale startovat už nešlo. Půjčil jsem si od souseda baterku a normálně všechno v pohodě. Když jsem potom nechal baterku proměřit, byl vyzkratovanej jeden článek. Baterka sice taky měla hladový ještě zelený oko, ale už baly mrtvá. koupil jsem novu a od tý doby všechno v cajku.majkl33 píše:Zdravím vespolek. Tak mě to včera potkalo taky. V pátek jsem v pohodě jezdil po městě a k večeru zaparkoval v podzemní garáži. Ráno jsem chtěl jet do práce a velké překvapení Chtěl jsem odemknout na dálku a nic. Takže klasika klíčem. S nejistotou jsem usedl za volant a zapnul zapalovaní na první polohu. Všechny kontrolky svítí krom té co má po chvilce zhasnout. Při pokusu o nastartování nic.Všechno zhaslo. Ani ťuk. Jinak taky rádio,světla a osvětlení všechno funguje. Samozřejmě mě napadlo,že baterka je v háji (mimochodem mám bezúdržbovou zn. BOSCH) ani nevím jestli je origo. Vyrobena 01/2002. Navíc jsem si všiml,jak je to kontrolní "oko" tak barva je tmavá což podle chytré knížky znamená,že je baterie nabitá pod 65%. Podle mě by měla tedy v pohodě nastartovat. Není přece možný aby chcípla přes noc?!
Astra G-caravan,100 edition,1.6 16V,Jungle Green