Kontrolka ruční brzdy
Kontrolka ruční brzdy
Mám dotázek, když zatáhnu ruční brzdu, tak se rozsvítí na palubce kontrolka, to je mi jasné, ale všiml jsem si, že když otočím klíčkem, tak se ta kontrolka taky rozsvítí, i když nemám ručku zataženou a po chvilce zhasne. Jaký má ta kontrolka ještě význam?? Hlídá hladinu brzdové kapaliny, nebo tloušťku destiček??
Corsa C 1,0 12V, Peugeot 607 2,2HDi,
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
myslím že blikne jen tak, abys o ní věděl že tam je a že funguje. Pokud nemáš check control na palubním PC, tak asi jiný význam nemá...
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
No podle mne se ti po otočení klíčkem rozsvítí všechny kontrolky (zřejmě kontrola systému), co tam máš a potom to postupně začne zhasínat až do stavu, kdy ti svítí 3 kusy : baterka, systém, mazání. Po nastartování ti to všechno zhasne, symozřejmě pokud máš zataženou ručku, tak ti zůstane svítit
Mobil : 602318645
No a mě se právě po otočení klíčku nerozsvítí kontrolka elektroniky. Takové autíčko. Má se rozsvěcet?
Naposledy upravil(a) petis02 dne 10 úno 2008, 13:20, celkem upraveno 1 x.
Astra G Hatchback, 1.6 16V, X16XEL, 1999 edice 100
-
- Kontaktovat uživatele:
myslím že by měla...
Moje Astrina 1,7DTi
to Charlie: Když budeš mít málo brzdovky, tak ta kontrolka nezhasne !!! kontroluje to i hladinu. Destičky ale nikoliv
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
-
- Kontaktovat uživatele:
myslím že CC.Trdlo píše:Destičky kntroluje jen BC.
Moje Astrina 1,7DTi