Výměna žárovek podsvícení - foto
Výměna žárovek podsvícení - foto
Astra G 1,8 16V caravan, automat
- Reklama
já tedy měnil pouze žárovky v ovládání topení,tak ani nevím,zda jsou stejné v tom horním displeji,a v té přístrojovce,možná by se hodilo,když to máš ještě rozházené,vyfotit ty žárovky,popsat jaké hodnoty která má,je lepší vědět co koupit než to rozebereš,je to blbý to rozebrat a pak běžet do mototechny se žárovkou v ruce,jestli tedy můžeš tak to zkus popsat vyfotit,displej,ovládání topení,přístrojovka,se domnívám,že bude hodně lidí rádo když to tu najdou,asi nejseš jediný kterému něco nesvítí,hlavně mně nekamenujte,vím,že se tu kolikrát již někdo i ptal na druhy žárovek.Radek.km píše:Se setmělo takže to složím až zítramanli2 píše:kontrolní otázka... kolik ti zbylo šroubů?
díky,tak to znamená,že když jsem měnil ty v tom topení,tak mohu koupit rezervní ty samé a pásnou jak do displeje tak i do přístrojovky?a ty hodnoty jsou také stejné?jestli nejsou některé slabší,silnější,někde mám tu spálenou,tak jí pohledám a koupím podle ní.manli2 píše:jsou všechny stejný.... i když některý maj mělkou patici tak všude vlezou ty co sou ve panelu topenípepca píše:,možná by se hodilo,když to máš ještě rozházené,vyfotit ty žárovky,popsat jaké hodnoty která má,je lepší vědět co koupit než to rozebereš,
To je pravda, škoda, že jsem u nás v Kroměříži nesehnal patice s diodama mohlo to už svítit zeleně takhle jsem koupil zase stejné žárovičkymanli2 píše:jsou všechny stejný.... i když některý maj mělkou patici tak všude vlezou ty co sou ve panelu topenípepca píše:,možná by se hodilo,když to máš ještě rozházené,vyfotit ty žárovky,popsat jaké hodnoty která má,je lepší vědět co koupit než to rozebereš,
Jsem měnil původně pylový filtr a nějak mně to začalo bavit a už dlouho mně štvalo že půlka auta nesvítípepca píše:jsi se fest kochal,ses jí podíval na zoubečky,nebo jsi prostě neměl co fotografovat?prostě jsi se rozhodl udělat takový názorný manuál s obrázky,prostě krásně strávený čas,hlavně poučný.Radek.km píše:Nejhorší bylo vytáhnout rádio - to byl horor
ale co nejde silou jde ještě větší silou
no jasný,a hlavně rozumný,když už to rozebrané je z větší části,tak proč to neudělat vše,jinak k té změně osvětlení,ono přeci je v přístrojovce nějaké to vedení světla do oranžova,když dáš tedy třeba modrou máš jistotu že to bude pak opravdu modré?Radek.km píše:Jsem měnil původně pylový filtr a nějak mně to začalo bavit a už dlouho mně štvalo že půlka auta nesvítípepca píše:jsi se fest kochal,ses jí podíval na zoubečky,nebo jsi prostě neměl co fotografovat?prostě jsi se rozhodl udělat takový názorný manuál s obrázky,prostě krásně strávený čas,hlavně poučný.Radek.km píše:Nejhorší bylo vytáhnout rádio - to byl horor
ale co nejde silou jde ještě větší silou
Nemáš ale někdo to musí zkusitpepca píše:no jasný,a hlavně rozumný,když už to rozebrané je z větší části,tak proč to neudělat vše,jinak k té změně osvětlení,ono přeci je v přístrojovce nějaké to vedení světla do oranžova,když dáš tedy třeba modrou máš jistotu že to bude pak opravdu modré?Radek.km píše:Jsem měnil původně pylový filtr a nějak mně to začalo bavit a už dlouho mně štvalo že půlka auta nesvítípepca píše: jsi se fest kochal,ses jí podíval na zoubečky,nebo jsi prostě neměl co fotografovat?prostě jsi se rozhodl udělat takový názorný manuál s obrázky,prostě krásně strávený čas,hlavně poučný.