Neviete niekdo ako sa da zapojit TC? na nemeckom fore som nasiel navod ale po nemecky neviem.... Kto vie dobre nemecky nech mi posle maila a obratom poslem navod v nemcine aj s fotografiami....
Mam navod ako to urobit.. ale je v nemcine.. robi sa preklad... dufam ze bude coskoro... TC sa da domontovat ale iba do benzinov 1.8 litra a vyssie a do naftakov to este autor nema odskusane... ale malo by to ist aj na diesla.. uvidime ked to bude prelozene
TC je Trakcion Control, stará se o to, aby ti neprokluzovali kola při snížené adhezy pneumatik, třeba na sněhu, vodě a podobně, nebo taky při prudkém rozjezdu.
Ono ked doplnis ten vypinac tak to nepojde... otec na svojej benzinovej astre ten konektor ma, ale 1.4 TC nepodporuje... je tam len preto ze ta kablovacka sa pouziva vo vsetkych moznych vybavach a je to v podstate ako by predpríprava... keby mal 1.8 tak vtedy by to slo, tym doplnenim vypinaca ale aj tak sa mi zda ze treba este nieco urobit... Ja na 2.0 diesel napriklad ten konektor nemam ale v tom navode je presne napisane kde treba zapojit tie tri kabliky co do toho konektora idu a ako to spojazdnit...
Ked vypinac nemas tak ho nevies odpojit... pracuje ti stale... iba ak by si vytiahol poistku.. Mne by sa TC zislo, hlavne teraz ked mam chipnuty motor..