Servisní knížka - download
- Reklama
Uzivatelska prirucka
Ahoj kluci kupuju Astru-G 1,8 16V a marně sháním "Uživatelskou přiručku" a "Servisní knížku"v češtině. Nikdy to nestihnu včas stáhnout z úschovny. Neposlal by mi je prosím někdo. Předem díky.
Servisná knižka
Aj ja by som chcel poprosiť o poslanie servisnej knižky lebo si to nikdy nestihnem stiahnuť. Ďakujem
Opel Astra G 1.6 8V 55kW x16szr 5 dv. r. v. 1999
Re: Serviska
Je to dost velky. Kdyztak mi pisni na SZ a nak se domluvime.koudy píše:Ahoj kluci, koupil jsem Astru-G 1,8 16V a marně sháním "Uživatelskou přiručku" a "Servisní knížku"v češtině. Neposlal by mi je prosím někdo. Předem díky.
--- Astra G '98 1.4 16V ---
Pošlete prosím, taky, servisku a manuál, já mám všechno v němčině a to se nedá, předem děkuji m.charlie@centrum.cz
A proc se neregistrujes? Myslim, ze by to bylo priste snazsi, clovek sice reaguje, ale pokud jsi "nas" tak je vetsi pravdepodobnost, ze Ti to nekdo posle.Anonymous píše:Pošlete prosím, taky, servisku a manuál, já mám všechno v němčině a to se nedá, předem děkuji m.charlie@centrum.cz
- Hany
- Kontaktovat uživatele:
Re: manual astra
Můžu poprosit to hodit ještě jednou do úschovny? Nebo byl by problém to poslat manlimu a on by to šupl do odkazu download, pak si to může kdokoli, kdykoli.
Myslím, že toto je věčné téma, když ne dnes, tak zítra to bude chtít další a další.
Myslím, že toto je věčné téma, když ne dnes, tak zítra to bude chtít další a další.
OPEL ASTRA G COMBI, 2000 EDITION , 1.7 DTI ISUZU , system BEHR
Re: manual astra
Problem by to az tak nebyl, ale ikdyz je to je manual od auta i tak je to autorske dilo a na zadni strance mas ochranna prava, zakaz kopirovani atd. Myslim si, ze nikdo z adminu nebude toto akceptovat, aby to sem verejne na vlastni triko daval. Samozrejme se vsichni shodneme, ze je to blbost, ze by to melo byt verejne, ale tak to zatim neni a na strankach Opelu to nestahnes.Hany píše: Můžu poprosit to hodit ještě jednou do úschovny? Nebo byl by problém to poslat manlimu a on by to šupl do odkazu download, pak si to může kdokoli, kdykoli.
Servisní knížka
Ahoj kluci, stále marně sháním "Servisní knížku"v češtině. Neposlal by mi ji v softu někdo prosím. Předem díky.
=== Astra-G Caravan 1.8 16V ´99 ===