Opel EPC 04 2008 - CZ
- Reklama
Javu mam uz odinstalovanu, takze nedam ani update.Registre precistene. sd4hide spusteny. Ked nastavim kompatibilitu pre XP, tak mi vyhodi ze je nekorektne CD a ked skusim 98 me, tak instalacia zacne. Zacne instalovanim javy a tam to krachne. Je to stale to iste dookola. Pozrel som potom co za verzia javy sa tam da a je to Standart Edition 1.4.2._03, Default Virtual Machine Version 1.4.2._03-b02 a v zalozkach ani ponuka update nieje. Idem na stranku javy a popozeram co tam je. Zacinam pocitovat zufalstvo
Opel Astra 1,6 16V 2000, Jubileum edition
Skús namiesto Daemona použiť Alcohol 52%. Mne to na XP pomohlo, s Daemonom mi to nešlo nech som robil čokoľvek.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
No je to posledna PRO verzia: DAEMON Tools Pro Advanced v4.30.0303Trdlo píše:To není poslední a mám sto chutí ten link smazat, je to warez!!!
Poslední hledej Daemon tools lite 4.30.1, je česky a umí spoustu emulací.
A co sa tika lite verzie tak som nasiel DAEMON Tools Lite V. 4.30.2.
A ze je to warez,hmmm a samotne EPC +daemon na tejto stranke nieje warez?
Kludne to mozes zmazat, nejde mi o sirenie warezu, proste si to len chcem korektne naistalovat. Chcel som ti len co najviac priblizit co mam a scim robim aby sme sa mohli dostat k uspesnemu koncu.
Opel Astra 1,6 16V 2000, Jubileum edition