Návod k obsluze vozu - uživatelská příručka Astra - Zafira
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Návod k obsluze vozu - uživatelská příručka Astra - Zafira
Tady to je, at se porad neptate dokola
ASTRA G MANUAL - 31MB
ZAFIRA MANUAL - po stažení PDF souboru 2.5MB
ASTRA G MANUAL - 31MB
ZAFIRA MANUAL - po stažení PDF souboru 2.5MB
Naposledy upravil(a) Radoš 92 dne 13 led 2012, 23:29, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven název topicu a dodán odkaz na Zafiru
Důvod: Upraven název topicu a dodán odkaz na Zafiru
- Reklama
nevím to jistě,ale co se týče našeho motoru,tam byla u jednoho typu hvězdička,dole u hvězdičky byl dodatek,že to bylo do nějakého roku označení pro motor X16XEL tak platí to označení s tou hvězdičkouJANíčOK píše:V tejto príručke som nenašiel údaje o motore (spotreba atď.) X16XEL. Alebo som zle pozeral?
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Re: Návod k obsluze vozu+popis
Zdravím a díky za super návod.... jen jsem tam nenašel stranu 33, 100, 101, 190, 191, 204, 205, 226, 227milosh píše:Tady to je, at se porad neptate dokola
ASTRA G MANUAL - 31MB
Byl by někdo tak hodný a tyto strany sem doplnil. Předem moc děkuji
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
kup si original a mas po problemu !!!!! v cechach by kazdej nejradsi vse kradl !!!!4david píše:Nenašel by se někdo s návodem kdo by ty stránky naskenoval Mám už to celé vytištěné a tyhle mi tam scházejí... díky
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Originál už mám v němčině a jde mi o překlad.milosh píše:kup si original a mas po problemu !!!!! v cechach by kazdej nejradsi vse kradl !!!!4david píše:Nenašel by se někdo s návodem kdo by ty stránky naskenoval Mám už to celé vytištěné a tyhle mi tam scházejí... díky
Můžu tě tedy poprosit když doporučuješ koupit originál o kontakt kde originální manuál prodávají... díky
Nerad bych kradl něco co vlastně někde jde koupit
PS. ono to totiž asi vyjde levněji než tisknout přes 250 stran barevně
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
zkus se podivat sem WWW.ASTRA-G.CZ a vpravo tam najdes obrazek s odkazem na knihu )
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
jo tak to asi leda u opla k novemu vozu4david píše:Jéé tady jde o záměnu. Já nechci knihu jak na to. Já chci tu originál knížku - návod k obsluze.
- Zdeněk Lbc
S návody na ASTRU G je to trochu složitější. Sehnat by se dal již jen na classica II. Není v něm ale dost věcí, které se již do aster nedodávají. Navíc, asi málo který dealer je bude mít v zásobě. Musí se totiž objednávat z německa za eura v minimálním množství 10 kusů a nejsou zrovna levné, takže né každý kdo návod shání je pak ochoten za to dát cca 400,- Kč. U nás je už dávno nemáme.