Termín je: 15.11.2008. (sobota - čas srazu v cca 14.oo hod - od 16.oo hod 2 hodiny bowling )
Napište, hlaste se, uzavřeme to do poloviny října a já pak zabukuji dráhy.
Já s tím souhlasím, uvidíme kolik lidí se ozve, ale s námi počítejteZdeněk Lbc píše:Teď mně napadla jedna myšlenka, vzhledem k tomu, že Jablonec není daleko od Liberce (cca 12km), mohli bychom si dát sraz v Liberci na našem dealerství EURO CAR Vik, a pak se v koloně přesunout do Jablonce. Pokud by byl o tuto variantu zájem, domluvil bych to s majiteli firmy. Do 12,00 je otevřeno, tak to by mohl být i čas příjezdu. Minule se to vcelku vydařilo, tak proč to nezopakovat znovu. Že?Je to jen nápad, záleží na ohlasech.
Super, budeme se těšit, můžeme se domluvit třeba na srazu v PHACapone píše:Když bude čas a nic se nepo..re,rád si s Péťou na vás čas uděláme
O té premieře vím a přemýšlím jestli se tam nezajdeme podívat, ale asi to nechám na jindy. Jinak nevadí, že ji ještě nebudete mít, jen jsem to zkoušelZdeněk Lbc píše:Na 99,9% ne. Ta má českou premiéru v době našeho pražského srazu v Praze. Kdy přijde na dealerství zatím není známo.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |