Ahoj. Chtělo by to další sraz, abychom se opět viděli a zasmáli ) Co takhle 21. 8. 2010 nebo 28. 8. 2010 v HLučíně u Čochtana. Je na Nás všech jak se domluvíme. Dík za odpověd )
Naposledy upravil(a) alpin.. dne 11 srp 2010, 15:51, celkem upraveno 2 x.
huj huj
Když by to bylo toho 28.8. tak se s Peťulou ukážem na 90% + jednoho dávneho člena přivezem takýýýýýýý
Naposledy upravil(a) Capone dne 09 srp 2010, 19:56, celkem upraveno 1 x.
Astra G 1.7.DTI ( 01 ) už má nového majitele ...
... jinak Astra H Caravan... "Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"
Capone budem rádi když se všichni ukážete, ale ovšem není to jen na Nás. Chtělo by to, aby se vyjádřilo více klubáků jestli jim to také vyhovuje či nikoliv. S pozdravem Monika
No tak to je jasná věc. Hlučín kteroukoliv uvedenou sobotu odpoledne.
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Jsem ráda, že nápad ohledně srazu v Hlučíně se uchytil. Tak si myslím, že teď nezbývá jen pořádně se domluvit teda, který týden se to uskuteční a bude to paráda. S pozdravem Monika
zdar lidi.za me je odpoved jasna : 21.8. bych jel na 100% ... 28.8. to budu po nocni a nevim jak na tom budu.zalezelo by na dobe srazu.to by bylo u me tak na 60% ... takze se spise priklanim na toho 21.8.
Jak to děláte, že mám 28 volno? 21 nemůžu, mám pohotovost, tudíž se nesmím vzdálit z města... Ale 28 mám volníčko, bych dojel.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Blaženo,nes*r To ti říkám,že na tu pizzu pojedem !!!
Astra G 1.7.DTI ( 01 ) už má nového majitele ...
... jinak Astra H Caravan... "Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"