Skorozimní kontrola u Dennyho - 17.10.2009
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Skorozimní kontrola u Dennyho - 17.10.2009
Tak jsem pro členy připravil na sobotu 17.10.2009
takovou menší kontrolu vašich Astřiček a Zafirek.
Zkontrolujeme stav chladící kapaliny,stav brzdové kapaliny,stav výfuku,stav akumulátoru,stav dobíjení a nastavení světlometů.Samo,že zkontrolujeme i maličkosti,které si budete přát.
Všichni se určitě ptáte na cenu-tak veškerá práce je zdarma.Tempo práce nebude tedy nijak vysoké,ale budeme se snažit.Mechanici budou dva,já bych se tentokrát raději věnoval nějakému pokecu,ale práci se samo nevyhýbám Diagnostika taky bude!!!
Materiál,který bychom mohli potřebovat na případné výměny bude cenově vypadat takto:
chladící kapalina červená 110,-Kč/lt
chladící kapalina modrá 100,-Kč/lt
olej 10W 40 125,-Kč/lt
olej 5W 30 250,-Kč/lt
olejový filtr 6 50 401 80,-Kč/ks těch je trvale dostatek
jiné olejové filtry budou značek Bosch,Ufi,Mann,Filtron a ceny jsou maloobchodní s 15% slevou.
Kdo bude chtít vyměnit olej,musí mi napsat svůj typ motoru dopředu,abych mohl zareagovat s množstvím a typy fitrů na skladě
Pepino GH nemusí psát nic,typ vím a filtry mám
Tímto prosím Trdla,kdybych to špatně zařadil,aby téma dal tam kam patří.Děkuji předem Romane a těším se
takovou menší kontrolu vašich Astřiček a Zafirek.
Zkontrolujeme stav chladící kapaliny,stav brzdové kapaliny,stav výfuku,stav akumulátoru,stav dobíjení a nastavení světlometů.Samo,že zkontrolujeme i maličkosti,které si budete přát.
Všichni se určitě ptáte na cenu-tak veškerá práce je zdarma.Tempo práce nebude tedy nijak vysoké,ale budeme se snažit.Mechanici budou dva,já bych se tentokrát raději věnoval nějakému pokecu,ale práci se samo nevyhýbám Diagnostika taky bude!!!
Materiál,který bychom mohli potřebovat na případné výměny bude cenově vypadat takto:
chladící kapalina červená 110,-Kč/lt
chladící kapalina modrá 100,-Kč/lt
olej 10W 40 125,-Kč/lt
olej 5W 30 250,-Kč/lt
olejový filtr 6 50 401 80,-Kč/ks těch je trvale dostatek
jiné olejové filtry budou značek Bosch,Ufi,Mann,Filtron a ceny jsou maloobchodní s 15% slevou.
Kdo bude chtít vyměnit olej,musí mi napsat svůj typ motoru dopředu,abych mohl zareagovat s množstvím a typy fitrů na skladě
Pepino GH nemusí psát nic,typ vím a filtry mám
Tímto prosím Trdla,kdybych to špatně zařadil,aby téma dal tam kam patří.Děkuji předem Romane a těším se
Naposledy upravil(a) denny dne 16 říj 2009, 15:39, celkem upraveno 2 x.
- Reklama
Re: Skorozimní kontrola u Dennyho
Jůůůůůů Denny Jak už jsem jednou psal k tobě jedem i kdybych to auto měl dotlačit Píšu si to do kalendáře
rovnou si mě tedy napiš + bych potřeboval juknou na ruční brzdu,opět " pořád " funguje až po úplném zatažení ručky ( a i za to,bych ruku do ohně nedal ) + potřeboval bych vyměnit zadní bez.pás ( za řidičem ) - taková ta plastová krytka na tom zapínacím mechaniznu tam není... snad jsem to napsal dobře,abys to bylo k pochopení... Popřípadně nafotim a díl si seženu na vrakovišti...
jinak zimní kontrolu autíka super,konečně budu připraven na zimu
p.s.Pepíno G_H + Yanek + Trdlo přivezl bych pistáciové klobásky
rovnou si mě tedy napiš + bych potřeboval juknou na ruční brzdu,opět " pořád " funguje až po úplném zatažení ručky ( a i za to,bych ruku do ohně nedal ) + potřeboval bych vyměnit zadní bez.pás ( za řidičem ) - taková ta plastová krytka na tom zapínacím mechaniznu tam není... snad jsem to napsal dobře,abys to bylo k pochopení... Popřípadně nafotim a díl si seženu na vrakovišti...
jinak zimní kontrolu autíka super,konečně budu připraven na zimu
p.s.Pepíno G_H + Yanek + Trdlo přivezl bych pistáciové klobásky
já už nesmím ani psát...
Díky Zdendo, že na mne myslíš... .
Díky Zdendo, že na mne myslíš... .
ASTRA H 1,7 CDTI CARAVAN
ASTRA G 1,2 16V HTB 5D, Supersport, Cross Country..
https://www.astra-g.cz/galerie/pepino-gh/
Denny - jasně že s Marťou jedem. K Tobě vždycky. Když bude potřeba přiložit ruku k dílu a někomu něco rozbít, jsem připraven. Už teď se moc těšíme, gril budeš mít viď? Pití a jídlo dovezem, už jsme se s partou začali domlouvat.
Hodím to do srazů, bo to je stejně vlastně takový hooooodně vylepšený sraz.
Jo a ještě dodávám za Marťu, doufám, že tentokrát ženská část vyrazí na nějaký malý výlet do okolí, potřebuje prej chodit a já jsem línej...
Hodím to do srazů, bo to je stejně vlastně takový hooooodně vylepšený sraz.
Jo a ještě dodávám za Marťu, doufám, že tentokrát ženská část vyrazí na nějaký malý výlet do okolí, potřebuje prej chodit a já jsem línej...
END
Máro, myslíš, že bude počasí na gril?
Trdlíku, Marťě řekni, že určitě jednu parťačku na chození ji dovezu... A jestli bude Bára hodná, vezmeme i ji..
Trdlíku, Marťě řekni, že určitě jednu parťačku na chození ji dovezu... A jestli bude Bára hodná, vezmeme i ji..
ASTRA H 1,7 CDTI CARAVAN
Pepíno, jasně že bude, vždyť tam je ten skvělej přístřešek. Bez grilu a pivka by to nebyl sraz u dennyho. Jinak vyřízeno.
END
Pepčo na grilování je vdy vhodná chvíle p.s. já na výlet nikam nejdu budu se zdržovat u grilu,jako minule třeba půjde Peťule
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Jasně,gril je .Soudek Heineken mám.
Hurá, hurá jedeme k Dennymu.
Tak si Denny můžeš připsat do seznámku jednu Žerykovu Zafiru.
Kdybych si dal olejík tak Ti napíšu, já totiž nevím kolik mám na něm nalítáno, a INSP mi ještě nesvítí. V kolik hodin Tě můžeme přepadnout???
Samo že nějakou klobásku na grill přivezeme a na pití teda Birella a nějakou limču.
Jen nevím kolik nás přijede.
Trdlíčku, chcete jet domů vytíženi?
Tak si Denny můžeš připsat do seznámku jednu Žerykovu Zafiru.
Kdybych si dal olejík tak Ti napíšu, já totiž nevím kolik mám na něm nalítáno, a INSP mi ještě nesvítí. V kolik hodin Tě můžeme přepadnout???
Samo že nějakou klobásku na grill přivezeme a na pití teda Birella a nějakou limču.
Jen nevím kolik nás přijede.
Trdlíčku, chcete jet domů vytíženi?
- zmrzlina
- Kontaktovat uživatele:
Vypadá to lákavě Ale nevím, jak to budeme stíhat časově, skorotchýně slaví narozeniny, takže bychom se mohli trhnout třeba jen na hodinku-na dvě, což je asi blbý
ASTRA 2,0 DTI, Y20DTH
ZAFIRA B 1,9, CDTI, 74 kw, Z19DT
"Není důležité, kolik mám centimetrů, ale kolik mám energie."
ZAFIRA B 1,9, CDTI, 74 kw, Z19DT
"Není důležité, kolik mám centimetrů, ale kolik mám energie."
za nás určitě jo beru si dovču akorád snad holky nebudou marod jinak neni žádnej problém tenhle sraz nemůžu propásnout
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
nooo vypadá to na super akcičku, taky bych se zúčastnil, jenom bych měl dotaz, jestli by se daly zvládnout vyměnit přední tlumiče a případně za kolik by byly, mám možnost sehnat z netu za 1882,- kayaba excel-g
M.erik: mohli bychom jet spolu? že bysme se sešli někde na cestě, třeba ve Svitávce TADY
M.erik: mohli bychom jet spolu? že bysme se sešli někde na cestě, třeba ve Svitávce TADY
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Miku: to víš že mohli Zlatíčko! A kde to je?
Dělám si srandičky, vím kde to je.
Dělám si srandičky, vím kde to je.
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
hahaha, srandičky srandičky ještě abys nevěděl kde to je, když to máš skoro před domem
super, díky, potom se domluvíme na ajsku kdy, co a jak
super, díky, potom se domluvíme na ajsku kdy, co a jak
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Prý před domem. Taková dálka to je. Určo se domluvíme.