Srazík v kempu Habr - 20.08.2006
- Zdeněk Lbc
Srazík v kempu Habr - 20.08.2006
Zdravím všech asi 570 členů našeho skvělého fóra! O právě zkončeném víkendu proběhlo již druhé ( že by i poslední? ) setkání nás majitelů oblíbených vozidel OPEL ASTRA G V KEMPU Habr. Na to, že se toto setkání chystalo již asi týden po setkání v Hradci Králové, slibů a očekávání setkání příštího, účast byla opravdu SUPER!!! V pátek dorazili 2, slovy dva členová a v sobotu dopoledne další 2, slovy dva další členové a v odpoledních hodinách opět 2, slovy dva členové. Večer ale 3 opět odjeli, takže jsme tam nocovali 3!! Asi se teď pěkně smějete, jak jste udělali dobře, že jste nejeli. Nebo se mýlím? Asi né. Proto si myslím, že již nemá žádnou cenu chystat srazy další a neztrácet čas tlacháním o tom, kdy a kde vymyslet sraz další. Výmluvy o tom, jak je to daleko myslím neobstojí. Liberec, Ústí, Teplice, Praha a kraje přilehlé, nejsou tak daleko. Pochopím neúčast přátel z Moravy i ze Slovenska. My, co jsme v Habru byli nelitujem, odpočinuli jsme si, poklábosili a bylo nám fajn. Kdo nebyl, může litovat. Mějte se fajn, užívejte si posledních prázdninových dní, svých miláčků a hodně šťastně nejetých kilometrů za jejich volanty!!! Váš Zdeněk Lbc.
- Reklama
a co ste čekali.... že vás tam bude 520? výsledek hlasování hovoří jasně https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=1275
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
- Zdeněk Lbc
Tak to snad nemoh čekat nikdo, snad tedy kromě Tebe! V Hradci nás bylo 11 z asi tříset, teď nás je pomalu 2x tolik a výsledek.... Do Hradce přijeli taky lidi kteří to neslibovali, ale dorazili. Takže i teď se dala očekávat větší účast. Ale už o tom nemá cenu polemizovat. Vím, Ty jsi dal jasně najevo, že nikam nejedeš, já to beru. Kdo chtěl přijel, kdo né nepřijel. Tečka, konec.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Zdenku, nevim co se zlobis, mel jsi s tim pocitat. kdyz jsem delal nexia srazy taky vzdy prijelo jen par lidi, pak jsme zacali delat daewoo srazy, proste pro vsechny modely a hned to bylo lepsi, takze asi Opel sraz good, ale jinak zrejme nee. Ja za sebe rovnou rikam ze uz me to nebere, rodina ma prednost nez litr za beno a pokec se 3 lidma
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Zdeněk Lbc
Já se ale vůbec nezlobím, já jen popsal situaci jaká byla. Upřímně řečeno je mi to fuk. S manželkou jsme si udělali fajn výlet, odpočinuli jsme si a nic nám nechybělo. Co mně se týče, já jsem v pohodě a jel bych na sraz třeba i na Moravu.
PS.: Vojtovi jsem poslal i foto, tak to sem snad hodí, já to stále neumím.
mě nic nedorazilo...na jakou adresu jsi to posílal?Zdeněk Lbc píše:Já se ale vůbec nezlobím, já jen popsal situaci jaká byla. Upřímně řečeno je mi to fuk. S manželkou jsme si udělali fajn výlet, odpočinuli jsme si a nic nám nechybělo. Co mně se týče, já jsem v pohodě a jel bych na sraz třeba i na Moravu.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
souhlasím též se Zdenkem,je to vážně škoda,připravení jsmr byli na vše,ale tohle jistě né,alespon jsme si odpočali,byl to skvělý výlet,relax,posedělo se u ohně,grilovalo,byl postavený i altán pro případné špatné počasí,no nic,nemá cenu to řešit,ještě dodatek,velký dík patří právě Zdenkovi,přijel,dodržel slovo,a to další se týče Zdenkovo připravenosti,byl to skvělý společník společně s jeho velice příjemnou paní,jo a děkujeme jí za to kafčo které nám vařila,doufám,že se podaří alespon vám se někde někdy revanžovat.Zdeněk Lbc píše:Tak to snad nemoh čekat nikdo, snad tedy kromě Tebe! V Hradci nás bylo 11 z asi tříset, teď nás je pomalu 2x tolik a výsledek.... Do Hradce přijeli taky lidi kteří to neslibovali, ale dorazili. Takže i teď se dala očekávat větší účast. Ale už o tom nemá cenu polemizovat. Vím, Ty jsi dal jasně najevo, že nikam nejedeš, já to beru. Kdo chtěl přijel, kdo né nepřijel. Tečka, konec.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
4 Zdeněk LBC:Pokud fotky nedorazily , pošli je mně : CIZEK.JOHN@SEZNAM.CZ . Hodím je semVojta píše:
mě nic nedorazilo...na jakou adresu jsi to posílal?
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
Galerie - Sraz Habr u Volduch 8/2006
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Zdeněk Lbc
Díky Vojtovi za vložení fotografií. Jak si určitě všichni zasvěcení všimli, sešly se 4 auta a 4 druhy karoserií, 100% benzín - 1,4i 16V, 2x 1,6i 16V a 1,8i 16V. Vzhledem k tomu, že jsme všichni fotili, běhali a přestavovali auta, dělali jsme okolo bydlícím rekreantům hezké divadlo! Nám to však bylo úplně jedno!