III. Sraz Praha-Letňany - 25.04.2009
III. Sraz Praha-Letňany - 25.04.2009
Vzhledem k tomu, že se plánuje celostátní slet našich miláčků a již se mne někteří ptají na datum Pražského srazu, tak se chci zeptat zda vůbec a kdy ho udělat
Mám za to, že by to mohlo být opět kolem datumu minulého jarního srazu a jako návrhy jsem si dovolil připravit tyto 18.4., 25.4. a nebo až začátkem května, čili 2.5.
Pokud se to uskuteční, tak bude samozřejmě opět zamluven kemp se zajištěným rautem a ubytováním ( pokusím se již dojednat chatky, jako loni na jaře), takže pište své názory, díky
Mám za to, že by to mohlo být opět kolem datumu minulého jarního srazu a jako návrhy jsem si dovolil připravit tyto 18.4., 25.4. a nebo až začátkem května, čili 2.5.
Pokud se to uskuteční, tak bude samozřejmě opět zamluven kemp se zajištěným rautem a ubytováním ( pokusím se již dojednat chatky, jako loni na jaře), takže pište své názory, díky
Naposledy upravil(a) Defender dne 26 dub 2009, 10:02, celkem upraveno 31 x.
Mobil : 602318645
- Reklama
Re: III. Sraz Praha - Letňany/Camp Na Korábě ?
Mohl bych přijed i já jako nováček s Astričkou, na první pohled nemám žádné úpravy, ale na druhý už to vypadá líp!
Opel Astra G, 98, 5dv.,hnědá metalíza, světla interiéru laděná do modra!
Modrá je dobrá!!!
Modrá je dobrá!!!
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
podmínkou není mít nějakou úpravu na autě, ale měl bys mít aspoň Astru nebo Zafiru (s Fabií by tě hnali )Forte píše:Mohl bych přijed i já jako nováček s Astričkou, na první pohled nemám žádné úpravy, ale na druhý už to vypadá líp!
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Hura hura...ja chci....25.4. nebo 18.4.
Tak to splňuju mám Opel Astra G 98 Hatchback! Tak to já bych se stavil! Kdyžtak mi písněte ještě to pevný datum až bude děkuju!
Modrá je dobrá!!!
Modrá je dobrá!!!
Ani s Fábií by ho nikdo nehnal, stačí být SRDCEM u Astry nebo Zafiry, nebo vůbec u Adama.Mike.S píše:podmínkou není mít nějakou úpravu na autě, ale měl bys mít aspoň Astru nebo Zafiru (s Fabií by tě hnali )Forte píše:Mohl bych přijed i já jako nováček s Astričkou, na první pohled nemám žádné úpravy, ale na druhý už to vypadá líp!
END
Nikdo ti nic psat nebude....to si musis hlidat..pze Defender tady pak napise i moznosti jestli to bude s rautem nebo bez rautu a to se budem muset nahlasitForte píše:Tak to splňuju mám Opel Astra G 98 Hatchback! Tak to já bych se stavil! Kdyžtak mi písněte ještě to pevný datum až bude děkuju!
Dobře budu si to hlídat, stejně jsem na tomhle servru skoro celý den!
Modrá je dobrá!!!
Modrá je dobrá!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Defe, no já zase minimálně Letňany a možná i na tu noc, uvidím až by to bylo blíž
-
- Kontaktovat uživatele:
Podle mě by se srazík měl udělat. I když bude třeba celostátní, tak stejně jsou Letňany fajn a navíc by to už měla být tradice. Takže Defe, jsem pro a za mě je účast jistá.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
No já bych se chtěl zůčastnit taky, protože mi vždy něco do toho vlezlo, naposledy to byla operace syna. Mislím si že by srazy měli být zachovány + ČR, já se Ostravských srazů nevzdám, jako oeganizátor . Tak že já jsem pro 25.4.2009 a zůstanu v Praze na více dnů vezmu si dovolenou.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
Kluci nikdo se samozřejmě nebude vyhazovat a že by to bylo jen pro udělaný káry, tak o tom nic nevím (to bych tam nemohl bejt ani já), takže to vypadá na zachování relativně čerstvý tradice.
No tak teda já bych to taky viděl na ten konec dubna, ale ještě musím pozjišťovat, jak by to vypadalo tou dobou v kempu s ubytováním a pronájmem restauračky a tentokráte by byla změna ve výběru peněz na raut. Letos bych poprvé zavedl platbu na účet (předpokládám, že většina z nás používá do banky net, nebo GSM banking), již minule to někteří navrhovali a nyní bych toho využil, také proto, abych v Letňanech mohl s vámi v klidu pokecat a né jen vybírat peníze a odškrtávat políčka
No tak teda já bych to taky viděl na ten konec dubna, ale ještě musím pozjišťovat, jak by to vypadalo tou dobou v kempu s ubytováním a pronájmem restauračky a tentokráte by byla změna ve výběru peněz na raut. Letos bych poprvé zavedl platbu na účet (předpokládám, že většina z nás používá do banky net, nebo GSM banking), již minule to někteří navrhovali a nyní bych toho využil, také proto, abych v Letňanech mohl s vámi v klidu pokecat a né jen vybírat peníze a odškrtávat políčka
Mobil : 602318645
- pepik
- Bydliště: vlevo za pravim rohem stredne u prostred nahore smerem severojih = Praha :D
25.4 je tuning sraz v letnanech na vystavisti tam urcite pojedu takze byl bych pro toho 18 dubnu a nebo vtom kvetnu urcite bych prijel minule to bylo moc fajn
FFS-flip flop simson a na nem dalsi ruzne blbosti ale par uspesne vyhranejch soutezi za sebou maa ( http://www.youtube.com/watch?v=2xeThFUemyE&NR=1 )
OPEL ASTRA G CARAVAN 2.0 DTi Confort + AEZ 17´´ na 8J + cerne AE + kozenej vnitrek a dalsi veci v interieru + 2x garfild za oknem
OPEL ASTRA G CARAVAN 2.0 DTi Confort + AEZ 17´´ na 8J + cerne AE + kozenej vnitrek a dalsi veci v interieru + 2x garfild za oknem
tí líp, ráno na výstaviště, odpoledne do Letňan