jen takradoparic píše:proč si to platil ?
![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
jen takradoparic píše:proč si to platil ?
Toť ootáázkajaraK píše:Rado: a spalo se sní aspon dobře?
Příště ...YANEK píše:kamil to vědět tak vám jich dovez celej autobus
klídradoparic píše:karle , dlužím ti to
Hoši hoši, to není všechno, zapomněl jsem napsat, že mi v Praze někdo objel astru ještě klíčem, hezky celou stranu, blatník - dveře - dveře - blatník, (naštěstí tu co už byla a ne druhouRadoš 92 píše:Sraz byl super. No ale jak se to vezme. Jak už psali kluci, mne na sraz dotáhli. Teď sedím ve vlaku se Zuzkou a Míšou a jedeme domu. Na zítra jsem si vzal dovolenou. No a k autu. Jedu si po Jižní spojce na sraz, majáky za předním oknem a mam 5ku, dam 4 a křup. No a už to bylo. No a odešla spojka. Takže telefon, a za pul hoďky pro mne dojel Defender, Yanek, Fajas a ještě jeden - nevím kdo mne to tahal s eFkem. Byl Opel fóra. Tak všem dodatečně děkuju. Odtáhli jsme to do kempu a jeli do Letňan. Po cestě jsme přetrhli jedno lano, naštěstí bylo druhé. Kluci to prohlídli, Bundeles si zašpinil ruce, když kontroloval něco v útrobách auta, telefonoval jsem s Dennym, RomanemK a radili se. Dnes, v neděli jsme to naložili na odtahovku, co jezdi pro Dennyho a jede to k němu, o opravě budeme ještě mluvit. Nakonec jsem po losování tomboly dostal cenu útěchy - novou koženou manžetu na řadičku a fajn uzavíratelný obal na litr oleje. Veškeré věci, naše bágly, postýlku, tašky, vína od JaraKa, oleje pro Galla a Aliho bere Bundeles. K Bundelesovi si pro to zítra zajedu. No, jídlo bylo vynikající, prej kam to dávama pití jsem zapomněl zaplatit, tak jsem to platil dneska, kdy jsem tam jel naložit auto. No pech. Oprava spojky vyjde na těch cca 15.000. Jo a to jsem jel do Oskořínku k ségře bez dokladů. Prostě jsem je zapomněl doma. Mamka mi je poslala poštou. EMS služba garantuje dodání do druhého dne do 14:00. U ségry se mi navíc zlomila hlava na stativu. Tak jsme dopadli o dovolené. Fotek mam asi 150, tak to pak dodám.
YANEK píše:kamil měl hold smůlu že se vystříkal už v letńanech
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |