III. Sraz Praha-Letňany - 25.04.2009
Re: III. Sraz Praha-Letňany FINÁLNÍ AKTUALIZACE DO KEMPU str.51
Já myslel, že jedete na pokec, podívat se na Defa a jiné pražské památky a vy zatím pro dárky...
ASTRA H 1,7 CDTI CARAVAN
ASTRA G 1,2 16V HTB 5D, Supersport, Cross Country..
https://www.astra-g.cz/galerie/pepino-gh/
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
deset géčekMiguello píše:Přece losování o 10 Insignií Já bych ji pak prodal a koupil další Gčko
-
- Kontaktovat uživatele:
Frydex píše:My z Ostravy budem mít PMR-ky... budem na kanálu 3,33new-name píše:bere si někdo kdo jede z Kolína vysílačku? jakej je kanál?
já mám jen takový ty "děcký" a maj rozsah 8/38... tak zkusim 3/33 a třeba se pak uslyšíme nebo ne, ono je to stejně asi jedno
-
- Kontaktovat uživatele:
milosh píše:kdo na sraz dorazi uvidi samVojta píše:to by mě taky zajímalonew-name píše:co dal partner srazu do hry?
MY CHCEME SEXY HOSTESKY
Tak to budeš muset namňejme na sraz Playboye
Ne ale teď vážně, žádný extra dárky tam v této fázi nebudou (reklamní materiály, samolepky Opla), teda pokud za dárek nepovažujete diag přímo od Opla zdarma
Prakticky je to první větší kontakt s naším klubem a je domluvená schůzka u nich na základně (ale na ní by to mněli domluvit zakladatelé a náš velký vezír), kde se bude jednat o další spolupráci (poskytnutí podpory akcí, slevové kupóny u příležitosti srazů, atd), třeba na Celostátní sraz v UH
Ne ale teď vážně, žádný extra dárky tam v této fázi nebudou (reklamní materiály, samolepky Opla), teda pokud za dárek nepovažujete diag přímo od Opla zdarma
Prakticky je to první větší kontakt s naším klubem a je domluvená schůzka u nich na základně (ale na ní by to mněli domluvit zakladatelé a náš velký vezír), kde se bude jednat o další spolupráci (poskytnutí podpory akcí, slevové kupóny u příležitosti srazů, atd), třeba na Celostátní sraz v UH
Mobil : 602318645
Hostesky?? Každý sám sobě dodavatelem... Nebo nachytat u Tesca...
ASTRA H 1,7 CDTI CARAVAN
- Specnaz.oto
- Kontaktovat uživatele:
Majky neboj, já vim kde to je, jen mi pak řekněte v kolik cca máme v těch ML být, dnes mam noční, tak to vypadá, že ani nebudu spátmajky.n píše:Byla jsem tam jen jednou, takže nevím, ale pojedeme z Varů se Specnazem, takže ten určitě bude vědět...
LÍNEJ ROPÁK
Opel Astra Caravan, r.v. 1999
2.0 Di 16V (X20 DTL)
Opel Astra Caravan, r.v. 1999
2.0 Di 16V (X20 DTL)
ještě 14 dní než dostanu STK
mám to ryskovat a jet za Váma ?????
už mě stavěli a nevšimli si toho .........
každopádně pokusím se přijet .......
mám to ryskovat a jet za Váma ?????
už mě stavěli a nevšimli si toho .........
každopádně pokusím se přijet .......
Každopádně pokuta by byla nepříjemná..
Už se moc těšim, navíc má bejt naprosto luxusní počasí.. to se budou Astrule pěkně blejskat..
http://auto.atlas.cz/poradna/84321-prop ... ystem.aspxTaková technická nezpůsobilost v podobě „pouhé“ „propadlé technické“ může být postihnuta sankcí 1 500 až 2 500 Kč, na místě do 2 000 Kč jako přestupek dle ust. §22 odst. 1, písm. l) zákona o přestupcích. Body se nepřičítají.
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821
Ježíš v sobotu, vždyť to už je téď. Jeďte hlavně všichni opatrně!!! Skupinky co jedou pospolu - nemachrujete a nedělejte ostudu. Dodržujte dopravní předpisy, buďte obezřetní, pozorní, pijte pouze nealko a buďte ohleduplní.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Komu z karavaňáků chybí sedmička segerovka od víka rezervy, tak se u mě v Letňanech může zastavit. Mám jich ještě 9 ks.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Neoficiální mikroaukce v letňanech: Světla zadarmo!
jelikož jsem měnil přední světla a zůstala mi ta původní, tak se jich chci co nejrychleji (a nejelegantněji) zbavit - prodávat se mi to nechce, jinak bych je stejně vyhodil...
takže jsem se rozhodl následovně: kdo přijde za mnou po dobu srazu v Letňanech (14 - 17h) s nabídkou nejvyšší ceny (nebo naturálií, ale tchýně neberu), světla jsou jeho. Vyvolávací cena je nulová, tzn. pokud bude jediný zájemce, světla jsou jeho - zadarmo. Poznáte mě podle trička s nickem na zádech
Popis světel: klasická čirá hella, r.v. 99 (takže už jsou řádně omlácená kamínky), vč. motorků, patic pro žárovky a žárovek pro dálková světla. Světlo na straně řidiče má ulomený spodní držák! (nicméně není to nic co by opravná sada z opelu za pár stovek neopravila)
Foto:
(pokud se to zdá modům OT, tak ať to dle vlastního uvážení přemístí, nicméně sraz se koná už zítra, takže bych to tak jako velké OT neviděl...)
jelikož jsem měnil přední světla a zůstala mi ta původní, tak se jich chci co nejrychleji (a nejelegantněji) zbavit - prodávat se mi to nechce, jinak bych je stejně vyhodil...
takže jsem se rozhodl následovně: kdo přijde za mnou po dobu srazu v Letňanech (14 - 17h) s nabídkou nejvyšší ceny (nebo naturálií, ale tchýně neberu), světla jsou jeho. Vyvolávací cena je nulová, tzn. pokud bude jediný zájemce, světla jsou jeho - zadarmo. Poznáte mě podle trička s nickem na zádech
Popis světel: klasická čirá hella, r.v. 99 (takže už jsou řádně omlácená kamínky), vč. motorků, patic pro žárovky a žárovek pro dálková světla. Světlo na straně řidiče má ulomený spodní držák! (nicméně není to nic co by opravná sada z opelu za pár stovek neopravila)
Foto:
(pokud se to zdá modům OT, tak ať to dle vlastního uvážení přemístí, nicméně sraz se koná už zítra, takže bych to tak jako velké OT neviděl...)
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821