My z Ostravy budem mít PMR-ky... budem na kanálu 3,33new-name píše:bere si někdo kdo jede z Kolína vysílačku? jakej je kanál?
III. Sraz Praha-Letňany - 25.04.2009
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: III. Sraz Praha-Letňany FINÁLNÍ AKTUALIZACE DO KEMPU str.51
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Reklama
Re: III. Sraz Praha - Letňany 25.4.09 AKTUÁLNĚ str.47
Tak se postavíš s astrou vedle mý budeme odstrašovat oba.bundeles píše:Takže díky šikovnému Defovi,který nám na poslední chvíli zajistil ubytování se taky zůčastním.
Akorát se předem omlouvám že přijedu tou nejškaredší klubovou Astrou ,červenat se budu ještě dlouho,ale slibuju že ji do budoucna (snad do Hradiště) dám trošku do pořádku.Ale klidně pojedu poslední ať Vám nedělám ostudu.
END
Frydex píše:My z Ostravy budem mít PMR-ky... budem na kanálu 3,33new-name píše:bere si někdo kdo jede z Kolína vysílačku? jakej je kanál?
Někteří i vysílačku, kanál tuším 12. Já se v tom prd vyznám, líp Ti odpoví Renek
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Tak jak to tu čtu,kdo co bere sebou a co tam bude dělat,taky něco přivezu na prodej a kšefty,a cajk,kdyby někdo něco potřeboval montnout(rádio,hifi atd).asi vemu pergolu a když každý,co tam bude něco nabízet taky,tak Opel Astra bleší trh jak stehno...
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
Štráda:Tak někteří jedinci (já,SAHULA,Majla,Jirka..D,Bicak) Mame sraz v Hostivici (Hostivicich) v 13:30 na parkovišti Lidl.
Takže mpojedem taky zhruba ze západu,tak se někde třeba potkáme
Takže mpojedem taky zhruba ze západu,tak se někde třeba potkáme
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Hukot,já,respektive my pojedem po dálnici do Práglu,tak písni kde to asi je,nebo u čeho,pač Hostivice mi nic moc neříkaj a nějak to naplánujem.(na tel.jsem non stop a mám ho v podpisu na konkrétní dohody cestou a před)
Tady z ML a okolí by měli jet,Já,Stanlei89,Ivanhoe,Specnaz,Majky.n a možná Hrubking,ale tomu se narodil přírůstek do rodiny,tak neví-má starosti!A možná jeden astrák neregistrovanej.Ivanhoe přijede dýl,má lítání kol baráku.
Tady z ML a okolí by měli jet,Já,Stanlei89,Ivanhoe,Specnaz,Majky.n a možná Hrubking,ale tomu se narodil přírůstek do rodiny,tak neví-má starosti!A možná jeden astrák neregistrovanej.Ivanhoe přijede dýl,má lítání kol baráku.
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Tak podle mapy je to kousek od Ruzině,co si dát spicha na Zličíně u Ikei a proletět po jižní spojce,nebo pokud nás protáhneš jinudy,třeba centrem,tak se sejdem někde u OC šestka?Dáme si čásek,at víme v kolik vyrazit a dohodnem to,ještě očekuju zbytek posádek,jak se to hodí jim vyrazit,já jsem pro,jet mezi 10-11h.je to přece jen kolem 2h cesty a já musím jen lochtat motor do 3 tis,tak to nemůžu prát(doufám,že mě to neěkde po cestě nenechá-hrabal jsem se v tom sám,čekuju sebou do rezervy olej,vodu a lano,kdyžtak mě tam někdo dotáhne)
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- majky.n
- Kontaktovat uživatele:
Tak kdyby byl čas, taky bych prosila o kontrolu klimatizace. Děkuji
To Štráda: mě je v podstatě jedno, kdy vyrazíme, takže to nechám na vás...
To Štráda: mě je v podstatě jedno, kdy vyrazíme, takže to nechám na vás...
BMW 530xD E60
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
majky.n
zítra obepíšu lidi a dohodnem to tu ju,víš kde je v ML benzínka OMV?
zítra obepíšu lidi a dohodnem to tu ju,víš kde je v ML benzínka OMV?
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- majky.n
- Kontaktovat uživatele:
Byla jsem tam jen jednou, takže nevím, ale pojedeme z Varů se Specnazem, takže ten určitě bude vědět...
BMW 530xD E60
To Trdlo: jupíííííííí,nebudu sám?
www.astradily.cz
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
-
- Kontaktovat uživatele:
co dal partner srazu do hry?
to by mě taky zajímalonew-name píše:co dal partner srazu do hry?
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Přece losování o 10 Insignií Já bych ji pak prodal a koupil další Gčko
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
kdo na sraz dorazi uvidi samVojta píše:to by mě taky zajímalonew-name píše:co dal partner srazu do hry?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet