Předsrazík u joelproductiona - 19-20.06.2009
Re: Předsrazík u joelproductiona... 19.-20. června ! OBSAZENO !
Jo, dali, pošlu ti schémata, ale bude to též hrozná prasárna - zbastlíš piny a nedáš tam pak štekry.... Ještě mi došlo, měli jsme ty světla dole, chce to je nejdřív seřídit... Sice jsem se snažil je co nejvíce sklonit, ale...
END
- Reklama
No dal bych na ty kabely spis ty "nazouvaky" nebo ak se jmenuje...ze to na kazdy z tech pinu jen nasunu, abych je nepajel a nezku.vil.... Potreboval bych i schema u toho 16ti pinu... kam dat jaky drat zatim potrebuju jen blikac, potkavacky a dalky...na motorky prdim, nepouzival jsem je ani predtim a tu chvili to vydrzi, nez to dame dokupy...ale docela to hori, lidi po me cumej Jo a predni naraznik je nejak zbastlil a je na aute...ted uz jen poresit listu na blatnikach, protoze ten opc naraznik je trochu sirsi Foto bude v mem topicu
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.rekreacebuchlovice.cz
www.dopravak.cz
Jinak jsem rad, ze se vam na sraziku libilo...taky myslim, ze to bylo ok Jen by jste se priste meli vice zelenat
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
Jj, líbilo. A zelené jsem měl víc než jsem si myslel že zvládnu.
Mirku kdy budou ty tvoje fotky?
Skuti, moje fotky jsou na předchozí stránce, dával je sem Milosh.
aha díky kouknu
Ten spunt na skutiho fotkach je dobrej
Mohli bysmete udelat u par fotek popisky kdo je kdo abych byl trochu v obraze
Mohli bysmete udelat u par fotek popisky kdo je kdo abych byl trochu v obraze
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
super, dej prosím instrukce všem, kde je a že se mi tam pro ni někdo zastaví, díkyJoeL píše:Mike.S: Tu věc z grilu máš tady schovanou
a s tím zelenáním: kdybych věděl, že můžu jet domů kdykoliv, tak prosím, jenomže jsme byli limitovaní hlídáním dětí no, do 11:00 jsme museli být doma, a poprvní v životě jsem pil zelenou, není to tak hrozné pití, jak jsem si myslel, teda ono je to spíš lepidlo jak pití
zEjn: přijeď v září a budeš v obraze raz dva
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Mike.S: uvidime no, kdyz budou prachy tak si udelam vylet. Nejhorsi natom je, ze tam uvidim takovejch veci co by se me libilo a to co tam prokalim / projedu / projim bude to nejlevnejsi
Ten spunt, co tam je, je JoeL junior
...a v obraze budes...v zelenym
...a v obraze budes...v zelenym
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
Tak koukám že jste i poctivě pracovali sice ne všichni ale tak to má být,toby potom byl pracovní srazík,prostředí je tam pěkné,už se moc těším až to vypukne.
ASTRA-G-1,6 -X16SZR,3dv.1999, ABS,4kotouč,4airbag,el.zrcátka,centrál,alarm, lité kola 16Allesio,křídlo Irmscher,Angel eyes,folie SunTek.
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261
tak jsme dorazili s Frydexem už taky domů, jsme si to tam trochu protáhli, Joeli díky za skvělí srnčí gulášek, byl mooooc dobrý. srazík byl perfektní a jen to počasí kdyby bylo lepší ale nás nic nerozhází.
PS: Díky Trdlo za zjištění chybičky na dojezdech... HURÁÁÁÁÁ už mi to taky fungujeeeee, a všude když vypínám motor tak nejdřív stáhnu okna je to paráda.
Díky Cobeinovi za montáž OPC nárazníku a i Gallovi za to že mi ho přivezl. Díky chlapi.
PS: Díky Trdlo za zjištění chybičky na dojezdech... HURÁÁÁÁÁ už mi to taky fungujeeeee, a všude když vypínám motor tak nejdřív stáhnu okna je to paráda.
Díky Cobeinovi za montáž OPC nárazníku a i Gallovi za to že mi ho přivezl. Díky chlapi.
Opel astra G caravan, 11/1999, 1,6 16V, muj druhy milacek :) - škoda jí...
Současnost:
Opel astra H caravan, 10/2006, 1,9 CDTI (Z19DT), výbava elegance (8xairbag, ABS, ASR, ESP, DPF, 6kvalt, auto klima, tažné...),
úpravy: 18" ALU (225/40ZR18), přední děrované kotouče Zimmerman + desky Texstar
Současnost:
Opel astra H caravan, 10/2006, 1,9 CDTI (Z19DT), výbava elegance (8xairbag, ABS, ASR, ESP, DPF, 6kvalt, auto klima, tažné...),
úpravy: 18" ALU (225/40ZR18), přední děrované kotouče Zimmerman + desky Texstar
-
- Kontaktovat uživatele:
Srazík fajnový a Joelovi dík za azyl, žrádlo a podobně. Malý Joelíček mi pošlapal celé auto vevnitř, potahy půjdou prát. Příště to zamknu a hotovka..
Už se těším na zářinec
Už se těším na zářinec
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
-
- Kontaktovat uživatele:
Pani sorac ze som bol len v piatok hold musel som ist domov makat ale bola v tom aj ina vec momentalne som dost zniceny z niecoho co sa mi stalo v zivote takze este raz pardon a v septembri uz dufam mi bude lepsie tak si to vynahradime