Jinak kýta nebyla dobrá, byla by dobrá kdybych měl.. heh, moje vina, že jsem tam nebyl.

Byli jste asi pryč s AstrouZigi píše:Jaj ZdenkuLBC, kdy se dělala společná fotka? Taky tam nejsme![]()
Milosh: mě to s těma citacema říkej, nebaví mě to pořád upravovat, viď Capone, muna, karel440
Jo jako mas pravdu...cesta zpatky utekla velmi rychle....nicmene jako vrchni mapofil a casofil bych to upresnil..bylo to 2:48....Capone píše:A Tak,tak všem se taky dodatečně omlouvám![]()
![]()
![]()
p.s.![]()
![]()
ale pozor,bylo to malé cvičení na Brněnský sraz
![]()
![]()
Ještě maličkost pro Defa,jeli jsme spodem ( 80%po dálnicích ) cca 350km za 2:30 min i s čůráním u OMW a zastávkou u pana MCdonalda.Pan Pitman z Práglu je svědek,na 1.7.DTI docela slušný časík
![]()
![]()
Ja nechrapal...jakozto vrchni mapofil a casofil jsem neustale hlidal ridice predemnou...to vis musel jsem ho torchu krotit jinak bysme tech 350 kilaku dali za dve hodkyDefender píše:Marku to víš že jseša jsem rád, že po tom tvém rychlostním rekordu na D1 jste ještě celý a zdravý
![]()
Řeknu ti, že já jsem za volantem asi 50km před Prahou normálně už usínal (jinak už všichni spali), takže jsme dali takovou delší pauzičku na kafčo
![]()
Teda ale s tím půlitrem mi to dělat nemusíš![]()
![]()
![]()
, pozdravuj Péťu
a co Pity s Marťulí
, zvládali to v poho, nebo zachrápali v autě
![]()
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |