![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
karel440 píše:děláš jako by ti to vadilohans píše:ta chatka u těch Moravaku byla jak opijove doupě kdo prošel kolem střízlivý už neodešel že jo karle![]()
![]()
![]()
![]()
Já ti dám náhodný tipmuna píše:JO CAPONE ten jakpot ve sportce bych využilnemáš nějaký náhodný tip
![]()
![]()
hi hi hi hi
myslím,že pan suchánek si oddechnul a klobásy a stejky zůstanou pro další turnus![]()
![]()
hans řekni Caponemu od ti dá tip
Tak,tak všem se taky dodatečně omlouvámSlag píše:Heč, já jsem taky trefil domů...![]()
Moc si toho nepamatuju, takže sraz byl asi fajn...
A všem, kteří byli mým a Caponeho řvaním "Brnooo" obtěžováni, se dodatečně za oba omlouvám![]()
na tebe zapomenout?? a to jdeCapone píše:Já ti dám náhodný tipmuna píše:JO CAPONE ten jakpot ve sportce bych využilnemáš nějaký náhodný tip
![]()
![]()
hi hi hi hi
myslím,že pan suchánek si oddechnul a klobásy a stejky zůstanou pro další turnus![]()
![]()
hans řekni Caponemu od ti dá tip![]()
![]()
![]()
![]()
Tak si teda piš 10.17.25.32.36.40.42.49.50.60. A kurna,zda to klapně,snad na mě nezapomenete
![]()
![]()
![]()
![]()
hihihihihihihihihihihihihi
tak už se nezlobCapone píše:Já ti dám náhodný tipmuna píše:JO CAPONE ten jakpot ve sportce bych využilnemáš nějaký náhodný tip
![]()
![]()
hi hi hi hi
![]()
hans řekni Caponemu od ti dá tip![]()
![]()
![]()
![]()
Tak si teda piš 10.17.25.32.36.40.42.49.50.60. A kurna,zda to klapně,snad na mě nezapomenete
![]()
![]()
![]()
![]()
hihihihihihihihihihihihihi
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |