Samothe píše:noo pánové a dámy pěkné společné foto,všichni usměv od ucha k uchu jde vidět že jste se pořádně bavily
My jsme totiž při fotografování všichni říkali Astra Gé, tak se u toho neusmívej.
no koukam ja to pri Ge pekne vyslo......Sweet píše:My jsme totiž při fotografování všichni říkali Astra Gé, tak se u toho neusmívej.
nic se nedeje ale tvoji gabinku bych rad videl nazivokabrioletak píše:tak koukam ze se sraz povedl velice dobre,fotky krasny.musim se omluvit za mou neucast,rikal jsem ze bych se teoreticky stavit mohl,ale bohuzel to nevyslo.
jo mas uplnou pravdu....ty jo jak to ma spocitany kolik jich bylo v tom caravanu.....jo vlastne ty mas fotku tak to mas pak jednoduche pocty....jinak abych si rejpnul tak jeste jsem menil steraceZdeněk Lbc píše:Heleď Princi, bodejď by Ti zbýval čas na focení, když jsi pulíroval svý auto, pořád někde klábosil a seděl na kafi sám mezi 6!!! děvčaty!!!v caravanu To se pak nemůžeš divit! Naštěstí fotili ostatní, tak neva, hlavně že se Ti to líbilo, a o to přeci šlo, že?
jen delej dal rad se na to mrknu jakej tam budu mit usmev (teda aspon doufam ze ho tam budu mit)Defender píše:Teda kluci já se na to vybodnu, zrovna dělám na webový stránce s našima ksichtýs , kde pod každým našim nickem bude hypertextovej odkaz na naše miláčky a vy mi to takhle vyzobnete
no to bych se klidne sel povozit taky sem se solidne vnutil ale kolikrat se mi asi postesti jet v cabriu a jeste gecku dohromady teda pokud by te to nevadilo ale vzhledem k vzdalenosti co mezi nama je to jentak asi nebude ne-li vubeckabrioletak píše:taky me to mrzi ze me to nevyslo,se pro priste polepsim a pavle slibuji svezeniSweet píše:Já se přidávám. A můžu říct že Pavle to bylo trochu líto že jí neviděla.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |