Sraz v Praze ( Letňany ) a nyní s rautem => 12-13.04.2008
-
- Kontaktovat uživatele:
Nazdar chlapi. Tak už i Ostrava je doma... Musím říct, že srazík se povedl, skvělý pokec, rád jsem poznal spoustu nových lidí a taky jsem rád, že slivovička chutnala...
(nějaké foto dodám, co mám, později)

Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Reklama
Tak já všem děkuji za chválu organizace srazu, ale nebýt tak senzační party která dorazila a vytvořila si perfektní atmošku, tak by možná žádný srazík ani nebyl. Takže děkuji všem kdož se zůčastnili, Pitmanovi za spoluorganizaci, PepoviS za provádění diagnostik (je opravdu škoda, že nejel s náma do kempu), Frydexovi za "ochutnávku" slivovičky (opravdu výborná
), Gallovi taky za slivovici pro Ivču a všem z Moravy za zamčení mého vozu v raních hodinách
, ....... a tak bych mohl pokračovat dál a dál a vyjmenovat X jmen za supr zábavu a pokec
.
Prostě bylo to supr, člověk poznal zas nové lidi a opět se setkal s těmi, které již zná, a jak už psal Pitman i mou představu o vyvedeném srazu to předčilo, prostě pecka
Takže všem DÍKY DÍKY DÍKY

Prostě bylo to supr, člověk poznal zas nové lidi a opět se setkal s těmi, které již zná, a jak už psal Pitman i mou představu o vyvedeném srazu to předčilo, prostě pecka

Takže všem DÍKY DÍKY DÍKY

Mobil : 602318645
...
Hlásím, že jsem taky trefil domů
...i po té Frydexově slivovici.
Ta byla mimochodem fakt luxusní
Hodnotit sraz myslim už nemá cenu...všechno důležitý už za mě napsali ostatní
Bylo to fajn...pomalu mě začínají nahlodávat Milovice

Ta byla mimochodem fakt luxusní

Hodnotit sraz myslim už nemá cenu...všechno důležitý už za mě napsali ostatní

Bylo to fajn...pomalu mě začínají nahlodávat Milovice

Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem taky sprasil webové album...
TU JE

Moje Astrina 1,7DTi

- Zdeněk Lbc
- Zdeněk Lbc
Re: sdfa
Ano, ano, to jsem celý já!lukaskpd píše:cau tak te fotky su super a Zdenek LBC to si ty bol s karavanom

-
- Kontaktovat uživatele:
Tady ještě videa z dálnice pořízeny mobilem. Jak mojim, tak Zigiho. Jak nás trefil - teda pardon, drtil Šlag...
Nokie 3,88Mb
Ericsson 2,15Mb
Nejlépe kliknout pravým a uložit jako

Nokie 3,88Mb
Ericsson 2,15Mb
Nejlépe kliknout pravým a uložit jako

Moje Astrina 1,7DTi

- Zdeněk Lbc
Tak už jsme asi všichni ve svých domovech a skvělý víkend nám zbydou jen samé hezké vzpomínky a fotografie. Myslím, že i naše drahé polovičky netrpěli nudou a dokázaly se bavit
. Alespoň ta má určitě.
Měli jsme obavy, aby kluci z Moravy nezaspali, ale vidím, že zbytečně. Také jsme si pospali a ráno ten krásný pohled na panorama hradu, ten tedy byl.

Domů jsme dorazili až večer, s tou zátěží se ani spěchat nedá, ale jelikož počasí přálo, zajeli jsme ještě na Hostivařskou přehradu na špacír.
Tak vážení, zase někdy brzy na viděnou!

Měli jsme obavy, aby kluci z Moravy nezaspali, ale vidím, že zbytečně. Také jsme si pospali a ráno ten krásný pohled na panorama hradu, ten tedy byl.

Domů jsme dorazili až večer, s tou zátěží se ani spěchat nedá, ale jelikož počasí přálo, zajeli jsme ještě na Hostivařskou přehradu na špacír.

Tak vážení, zase někdy brzy na viděnou!
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ty jo, pěkné fotky, už se mi stahujou do PC, pak si je vklidu prohlídnu,klikat se mi fakt na to nechce...
je jich moc. A videa už taky jadou, akorát doufám, že mi na MIU A 501 pojede aspoň jedno.....

Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE