Příspěvek
od HANYS » 12 čer 2008, 20:44
Zdravím všechny astráky. Možná je to jen můj dojem, ale zahlédl jsem tady nějak málo kluků "zo Slovenska"??? A dále na posledních 6 či 8 stranách jsem nezahlédnul příspěvek od našeho spasitele Schumaka??? Není nemocný???!!! Jinak je mi to moc líto, ale dorazím jen na pátek a sobotu dopoledne. Odpoledne musím na svatbu! Ne proboha ne na svoji, já už jsem 13let v "kroužku". Budu se na vás se svou seriovkou moc těšit. Měl bych dorazit na "šrotiště v Porubě" 15:15 hod. Ne, aby jste mi ujeli. Jinak nechci vidět při jizdě žádné piloty F1, ale projistotu jsem do svého miláčka (astraG 1,4 16V nabral Carreru 95) abych se těch silnějších sestřiček mohl držet. Takže zítra achoj. Radime já bych tu výměnu Radky za OPC ještě zvážil!!! Přirovnal bych to k tomu vtipu, jak mladá krásná žena spí se spousty chlapů a bere si za to jen krásné zálesacké nože. Když se jeden z nich pak zeptá, proč to dělá, odpoví" teď jsem mladá a krásná, ale až budu stará a škaredá, víte co udělá takový pohledný mladý skautík za pěkný zálesacký nůž!!! Já ti jen říkám? teď jsi mladý a ........, ale až zestárneš víš,co udělá mladá krásná žena za svezení v OPC???!!!
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
ČAU A POZDRAVUJ RADKU
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Smíšek a nešika, sériovka-astra G, červ., 1,4 16V , 66kW, 1999.