Srázeček u Dennyho - 07.05.2011
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Srázeček u Dennyho
potřeboval bych vyměmit olej, kromě jiných věcí teda, ale ten bych možná potřeboval v tu sobotu co?
ale po obědě už máme zase odpoledne s dětmi ve školce
ale po obědě už máme zase odpoledne s dětmi ve školce
- Reklama
Sakra lidi umíte číst??
Denny jasně napsal, co bude poskytovat za služby a hlavně napsal, že u všeho jde o bezdemontážní kontroly.
Srazík, který Zdenda pořádá by taky bylo dobrý, aby si alespoň trochu užil, a ne celý den makal na Vašich kárách, a večer padl vysílením. S nikým pak nemá čas pokecat a nic. Co takhle trochu ohledů......
Nebo Vám jde jen o to, že tady Zdenda nabídl něco ZDARMA a na to slyšíte????
Čím dal horší tady, fakt.....
Denny jasně napsal, co bude poskytovat za služby a hlavně napsal, že u všeho jde o bezdemontážní kontroly.
Srazík, který Zdenda pořádá by taky bylo dobrý, aby si alespoň trochu užil, a ne celý den makal na Vašich kárách, a večer padl vysílením. S nikým pak nemá čas pokecat a nic. Co takhle trochu ohledů......
END
-
- Kontaktovat uživatele:
Má pravdu předsedo....
Jako u pubescentů, tady.... fakt.
Jako u pubescentů, tady.... fakt.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
Tak já už ty tlumiče vyměnil a jinak mi šlo jen o kontrolu klimy a výměnu oleje, který už mam taky. Když jsem byl u dennyho loni, tak to šlo a na dalších autech se dělala ještě hromada jiných věcí. A rozhodně NECHCI nic zadarmo. Ale pokud to vadí nebo se nestíhá, tak stačí napsat, neni problém, abych si to zařídil jinde. Chtěl jsem jen spojit příjemné s užitečným.
Tak si to užijte, hlavně ať vám vyjde počásko. Já tímto ruším svou účast. Díky.
Tak si to užijte, hlavně ať vám vyjde počásko. Já tímto ruším svou účast. Díky.
OPEL ZAFIRA 2,2DTI Y22DTR OPC line 2005
https://www.automilacek.cz
https://www.automilacek.cz
TRDLO kásně jsi to napsal, akce je hlavně míněná na setkání a pobavení.A proto tam taky chci jet.A ne že já se budu bavit a někdo se tam strhne.
- zmrzlina
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, naše situace se změnila a rádi bychom tedy dorazili. Vejdeme se ještě?
ASTRA 2,0 DTI, Y20DTH
ZAFIRA B 1,9, CDTI, 74 kw, Z19DT
"Není důležité, kolik mám centimetrů, ale kolik mám energie."
ZAFIRA B 1,9, CDTI, 74 kw, Z19DT
"Není důležité, kolik mám centimetrů, ale kolik mám energie."
To mě teď připomělo, že bych měl nakoupit už konečně nějakou tu klobásku a masíčko
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
U nás se zase upeče nějaká dobrá buchta ke kafíčku
To už zase rozhoduješ za Péťu joooooooo ?
- Ruprecht
- Kontaktovat uživatele:
Trdlo, hod se do klidu, jo?Trdlo píše:Sakra lidi umíte číst??
Denny napsal, co bude poskytovat na srazu za bezdemontazni sluzby ZDARMA, nikde nenapsal nic o tom, ze nic jine nebude mozne!
Taky jsem se Dennyho poptal na nejake veci ktere jsem chtel vyresit a dohodli jsme se, jen ne na foru, ale na SZ.
Protoze to nejsou nijak zavazne potreby (spis vymysly pubescenta, co Denny? ), budu si behat nejen okolo sveho auta, grilu a klubaku, ale i okolo jejich aut v Dennyho dilne (takze vsem pracujicim za prdeli ). Jsem totiz zvedavy a zajima me jak jsou ty auta delany a co vsechno s nima jeste jde a nejde, tak pocitejte s tim, ze tam budu prekazet... ) Pockam si pak, az jestli na me vyjde nejak rozumne cas a rada. Ale prijde mi uplne normalni, ze se clovek pokusi zajistit to co potrebuje nebo chce udelat, no ne?
Myslim, ze to na srazu nikdo hrotit nebude a vsichni to budou brat s klidem na sraze obvyklym.
Dalsi pubescent.
Opel Astra coupe Bertone 2.0L Turbo - Galerie
Opel Vectra Vauxhall Caravan 2.0L
Tak ono na jednu stranu Romča má pravdu... Tenhle sraz by měl být spíše o tom si popovídat, než aby denny a ASE team byl zapřáhnutý v jednom kole s opravou aut Ale na druhou stranu za zeptání člověk nic nedá, protože někdy se jedná fakt o prkotinu, kterou si člověk dokáže opravit i sám na parkovišti před panelákem - viz. můj poslední dotaz na dennyho, jak mohu zprovoznit přední stěrače
Rád uvidím staré známé a hlavně ne že mě budete zase pomlouvat prahy na autě jooooo
Rád uvidím staré známé a hlavně ne že mě budete zase pomlouvat prahy na autě jooooo
- Ruprecht
- Kontaktovat uživatele:
Doufam, ze jsem se predchozim prispevkem nikoho nedotknul a berete to vsichni se stejnym nadhledem jako ja?
Je mi jasne, ze bude v Dennyho dilne asi cely den co delat a Denny se nam snazi vzdy ve vsem maximalne vyjit vstric. Myslel jsem to tak, aby byly dodrzeny nejaky rozumny meze, kdy je to jeste zabava a ne pracovni stres, ten tady urcite na Dennyho srazu nikdo nechce...
Je mi jasne, ze bude v Dennyho dilne asi cely den co delat a Denny se nam snazi vzdy ve vsem maximalne vyjit vstric. Myslel jsem to tak, aby byly dodrzeny nejaky rozumny meze, kdy je to jeste zabava a ne pracovni stres, ten tady urcite na Dennyho srazu nikdo nechce...
Opel Astra coupe Bertone 2.0L Turbo - Galerie
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Vážení kolegové.Letos jsem udělal jednotnou akci z důvodu toho,že mi bylo vytýkáno několika členy fora,že jsme se některým věnovali víc/protože si to platili /a na ně nezbyl čas.Nejde o to ,že bychom se štítili práce ani o to,že by někdo nebyl ochoten si za nadslužbu zaplatit,ale o jednotný přístup ke všem členům fora.Rádi vás uvidíme a vozy zkontrolujeme a vypíšeme potřebné opravičky.Ne každý má možnost zvedáku a po letošní zimě a výmolech zkontrolovat rozsah poškození.Děkuji vám za pochopení situace.
Nojo, jak se říká pro dobrotu... Některé lidi tady fakt nepochopím
- Jeena
- Kontaktovat uživatele:
Denny: a to je slovo do pranice to bude seznámek..., navíc mě čeká technická (počítám, že loni jsem byl mezi těma, co blokovali dílnu dýl, jen by mě teda nenapadlo, že někdo bude chtít něco zadáčo, práce se loni udělalo spousta abyl jsem za to rád a rád jsem za to zaplatil - příde mi to tak normální, tímto se omlouvám lidem, kterým to třeba vadilo)
ASTRA G Caravan 1.4 16V (X14XE) Edition 2000