Astra Coupé/Cabrio sraz 2009 a 29-30.05.2010

Opel srazy i jiné
Odpovědět
Fulcrum G BERTONE
Kontaktovat uživatele:

Re: Astra Coupé/Cabrio sraz JARO 2009

Příspěvek od Fulcrum G BERTONE » 27 úno 2009, 12:57

Co je? Jste rezignovali či co? Trošku života do toho srazování. Já už koukám z okna že co nevidět vytáhnu motorku a přezuju Bertíka na elektrony a tady je mrtvo.
.....ja vlastne nemam rad opely

Reklama

Salám

Příspěvek od Salám » 27 úno 2009, 13:11

Správná poznámka..nějak to uvadlo. Myslím, že moc nás nebude..ideální pro mě je taky to okolí brna.. :wink: Nemají Brňáci (nebo jihomoraváci) nějaký jarní srazík, že by se to spojilo? To jen tak pro jistotu, že když nás tam přijede např. jen 5 bertonů, tak tam budou další "normální" jako záloha :lol:

Fulcrum G BERTONE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fulcrum G BERTONE » 27 úno 2009, 14:25

já jsem každopádně pro brno

tesario
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tesario » 27 úno 2009, 14:31

Tento sraz by byl dobrej, kdyby se na něj dostavilo co nejvíc těchto modelů. Jenže plánování upadlo a s tím i návrhy na místo konání a taky KDY ten sraz udělat. Takže dejte další návrhy na místo ať není pouze jeden návrh.

Rakosni(cz)ek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rakosni(cz)ek » 27 úno 2009, 14:32

Ja jsem taky pro Brno:)
Opel Astra-G Cabrio 1.8 16V

kabrioletak

Příspěvek od kabrioletak » 27 úno 2009, 14:57

pravda ,pravda,uvadlo to tady nějak,ale byla přece zima :D ja si hned myslel že jak se trošku oteplí vyleze sluničko že to tady někdo oživí.stím brnem to bude asi nejrozumější,nebod majtelé coupátek budou rozprchlí po celé čr,tudiš by to byl takový střed.na místě bychom se asi už zhodli,jen me ted trošku vrtá hlavou termín.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz

Marian
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marian » 27 úno 2009, 15:15

Sice nemám coupé ani cabrio ale s Brnem taky souhlasím :lol: :lol: :lol: a takovou sešlost si nenechám ujít :mrgreen:

Fulcrum G BERTONE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fulcrum G BERTONE » 27 úno 2009, 15:37

Chcete termín? Co takhle vikend 11. - 12. dubna 2009? V pondělí 13. mají normalní lidi volno, protože je svátek (velikonoce) takže je čas na případnou regeneraci organismu či pro ty akčnější na dokrmení dráčka. Rozumněj... né že si představuju, že se ta akce nějak zvrhne... já jsem taky spíš pro pokec o autech a pózování koček u naleštěných bouráků, který nemají chybu, ale vzhledem k tomu, že jsem z moravy, tak slivovicu dotáhnu. Brňáci by mohli domluvit místo konání. No a místo srazu je snad už domluvený na Masarykův okruh.

tesario
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tesario » 27 úno 2009, 15:41

Asi se to místo konání změní, z okruhu na nějaký jiný místo. Na okruh nás o víkendu nepustí takže se musí domluvit jiný místo, ale nejdřív sem dáme hlasování s tím, kterej měsíc to bude

kabrioletak

Příspěvek od kabrioletak » 27 úno 2009, 15:42

Fulcrum G BERTONE píše:Chcete termín? Co takhle vikend 11. - 12. dubna 2009? V pondělí 13. mají normalní lidi volno, protože je svátek (velikonoce) takže je čas na případnou regeneraci organismu či pro ty akčnější na dokrmení dráčka. Rozumněj... né že si představuju, že se ta akce nějak zvrhne... já jsem taky spíš pro pokec o autech a pózování koček u naleštěných bouráků, který nemají chybu, ale vzhledem k tomu, že jsem z moravy, tak slivovicu dotáhnu. Brňáci by mohli domluvit místo konání. No a místo srazu je snad už domluvený na Masarykův okruh.
ahoj reakce spravná,ale ještě vydrž,připravuje se další hlasování ohledně termínu. 8)
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz

Sendik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sendik » 27 úno 2009, 17:57

Nazdárek ve spolek,
Brno ok, když to vyjde tak sebou přivezu ještě jedno cabrio. Na termín si počkám ....
Místo by mě jedno napadlo ( viz odkaz ), ale je to spíše v soukromý, záleží na tom zda chceme být středem pozornosti :) nebo ne.....už jsem tam jednou byl jen tam pěkný velký parkoviště a dobře tam vaří 8)

http://www.annahof.cz/index.html

Avantgarde
Kontaktovat uživatele:

Re: Astra Coupé/Cabrio sraz LÉTO 2009

Příspěvek od Avantgarde » 27 úno 2009, 18:32

Takže pánové, do dnešního dne se nám přihlásilo 21 Coupé a 2 Cabria. Myslím, že číslo je to víc než pěkné, teď jen záleží na Vašem patriotství!
Z pravděpodobného strachu z Defendrova čaje o 5 v Praze se sraz přesouvá na letní termín. Z tohoto důvodu máme nové hlasování. Berte prosím v úvahu, že sraz bude o víkendu, nejlépe na 2 dny, v okolí Brna. Také vezměte v potaz další akce, které se v daném termínu mohou vyskytovat.

Směle do toho!

P.S.: Osobně si myslím, že čím dříve budeme moci vyřknout konkrétní termín, tím lépe. Jsem pro KVĚTEN.

P.
Petr Z20LET (Už mi lásko není 20 let.. ;o)
Obrázek photo by Jimmy323f

Pitman

Příspěvek od Pitman » 27 úno 2009, 19:13

Avantgarde píše:Takže pánové, do dnešního dne se nám přihlásilo 21 Coupé a 2 Cabria. Myslím, že číslo je to víc než pěkné, teď jen záleží na Vašem patriotství!
Z pravděpodobného strachu z Defendrova čaje o 5 v Praze se sraz přesouvá na letní termín. Z tohoto důvodu máme nové hlasování. Berte prosím v úvahu, že sraz bude o víkendu, nejlépe na 2 dny, v okolí Brna. Také vezměte v potaz další akce, které se v daném termínu mohou vyskytovat.

Směle do toho!

P.S.: Osobně si myslím, že čím dříve budeme moci vyřknout konkrétní termín, tím lépe. Jsem pro KVĚTEN.

P.
heh..jeste si to nezabalil :D neee..ja uz nebudu prudit..doufam ze vam to kluci vyjde :wink:

kabrioletak

Příspěvek od kabrioletak » 27 úno 2009, 19:32

Pitman píše:heh..jeste si to nezabalil :D neee..ja uz nebudu prudit..doufam ze vam to kluci vyjde :wink:
hele neprud,nejsi žadný optimista :mrgreen:
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz

tesario
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tesario » 27 úno 2009, 19:47

Sendik píše:Nazdárek ve spolek,
Brno ok, když to vyjde tak sebou přivezu ještě jedno cabrio. Na termín si počkám ....
Místo by mě jedno napadlo ( viz odkaz ), ale je to spíše v soukromý, záleží na tom zda chceme být středem pozornosti :) nebo ne.....už jsem tam jednou byl jen tam pěkný velký parkoviště a dobře tam vaří 8)

http://www.annahof.cz/index.html
Vypadá to zajímavě, už z toho důvodu, že je tam velký parkoviště a možnost si tam zajít sednout a kdo by tam chtěl být přes noc tak má taky možnost

Jinak hlasoval jsem pro Květen

Odpovědět