Astra Coupé/Cabrio sraz 2009 a 29-30.05.2010
- Fulcrum G BERTONE
- Kontaktovat uživatele:
Re: Astra Coupé/Cabrio sraz JARO 2009
Co je? Jste rezignovali či co? Trošku života do toho srazování. Já už koukám z okna že co nevidět vytáhnu motorku a přezuju Bertíka na elektrony a tady je mrtvo.
.....ja vlastne nemam rad opely
- Reklama
Správná poznámka..nějak to uvadlo. Myslím, že moc nás nebude..ideální pro mě je taky to okolí brna.. Nemají Brňáci (nebo jihomoraváci) nějaký jarní srazík, že by se to spojilo? To jen tak pro jistotu, že když nás tam přijede např. jen 5 bertonů, tak tam budou další "normální" jako záloha
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
- Fulcrum G BERTONE
- Kontaktovat uživatele:
Tento sraz by byl dobrej, kdyby se na něj dostavilo co nejvíc těchto modelů. Jenže plánování upadlo a s tím i návrhy na místo konání a taky KDY ten sraz udělat. Takže dejte další návrhy na místo ať není pouze jeden návrh.
- Rakosni(cz)ek
- Kontaktovat uživatele:
- kabrioletak
pravda ,pravda,uvadlo to tady nějak,ale byla přece zima ja si hned myslel že jak se trošku oteplí vyleze sluničko že to tady někdo oživí.stím brnem to bude asi nejrozumější,nebod majtelé coupátek budou rozprchlí po celé čr,tudiš by to byl takový střed.na místě bychom se asi už zhodli,jen me ted trošku vrtá hlavou termín.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Sice nemám coupé ani cabrio ale s Brnem taky souhlasím a takovou sešlost si nenechám ujít
Astra G 2001 Z16XE ČERNÁ METLA
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=2440
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=2440
- Fulcrum G BERTONE
- Kontaktovat uživatele:
Chcete termín? Co takhle vikend 11. - 12. dubna 2009? V pondělí 13. mají normalní lidi volno, protože je svátek (velikonoce) takže je čas na případnou regeneraci organismu či pro ty akčnější na dokrmení dráčka. Rozumněj... né že si představuju, že se ta akce nějak zvrhne... já jsem taky spíš pro pokec o autech a pózování koček u naleštěných bouráků, který nemají chybu, ale vzhledem k tomu, že jsem z moravy, tak slivovicu dotáhnu. Brňáci by mohli domluvit místo konání. No a místo srazu je snad už domluvený na Masarykův okruh.
.....ja vlastne nemam rad opely
Asi se to místo konání změní, z okruhu na nějaký jiný místo. Na okruh nás o víkendu nepustí takže se musí domluvit jiný místo, ale nejdřív sem dáme hlasování s tím, kterej měsíc to bude
- kabrioletak
ahoj reakce spravná,ale ještě vydrž,připravuje se další hlasování ohledně termínu.Fulcrum G BERTONE píše:Chcete termín? Co takhle vikend 11. - 12. dubna 2009? V pondělí 13. mají normalní lidi volno, protože je svátek (velikonoce) takže je čas na případnou regeneraci organismu či pro ty akčnější na dokrmení dráčka. Rozumněj... né že si představuju, že se ta akce nějak zvrhne... já jsem taky spíš pro pokec o autech a pózování koček u naleštěných bouráků, který nemají chybu, ale vzhledem k tomu, že jsem z moravy, tak slivovicu dotáhnu. Brňáci by mohli domluvit místo konání. No a místo srazu je snad už domluvený na Masarykův okruh.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
Nazdárek ve spolek,
Brno ok, když to vyjde tak sebou přivezu ještě jedno cabrio. Na termín si počkám ....
Místo by mě jedno napadlo ( viz odkaz ), ale je to spíše v soukromý, záleží na tom zda chceme být středem pozornosti nebo ne.....už jsem tam jednou byl jen tam pěkný velký parkoviště a dobře tam vaří
http://www.annahof.cz/index.html
Brno ok, když to vyjde tak sebou přivezu ještě jedno cabrio. Na termín si počkám ....
Místo by mě jedno napadlo ( viz odkaz ), ale je to spíše v soukromý, záleží na tom zda chceme být středem pozornosti nebo ne.....už jsem tam jednou byl jen tam pěkný velký parkoviště a dobře tam vaří
- Avantgarde
- Kontaktovat uživatele:
Re: Astra Coupé/Cabrio sraz LÉTO 2009
Takže pánové, do dnešního dne se nám přihlásilo 21 Coupé a 2 Cabria. Myslím, že číslo je to víc než pěkné, teď jen záleží na Vašem patriotství!
Z pravděpodobného strachu z Defendrova čaje o 5 v Praze se sraz přesouvá na letní termín. Z tohoto důvodu máme nové hlasování. Berte prosím v úvahu, že sraz bude o víkendu, nejlépe na 2 dny, v okolí Brna. Také vezměte v potaz další akce, které se v daném termínu mohou vyskytovat.
Směle do toho!
P.S.: Osobně si myslím, že čím dříve budeme moci vyřknout konkrétní termín, tím lépe. Jsem pro KVĚTEN.
P.
Z pravděpodobného strachu z Defendrova čaje o 5 v Praze se sraz přesouvá na letní termín. Z tohoto důvodu máme nové hlasování. Berte prosím v úvahu, že sraz bude o víkendu, nejlépe na 2 dny, v okolí Brna. Také vezměte v potaz další akce, které se v daném termínu mohou vyskytovat.
Směle do toho!
P.S.: Osobně si myslím, že čím dříve budeme moci vyřknout konkrétní termín, tím lépe. Jsem pro KVĚTEN.
P.
heh..jeste si to nezabalil neee..ja uz nebudu prudit..doufam ze vam to kluci vyjdeAvantgarde píše:Takže pánové, do dnešního dne se nám přihlásilo 21 Coupé a 2 Cabria. Myslím, že číslo je to víc než pěkné, teď jen záleží na Vašem patriotství!
Směle do toho!
P.
- kabrioletak
hele neprud,nejsi žadný optimistaPitman píše:heh..jeste si to nezabalil neee..ja uz nebudu prudit..doufam ze vam to kluci vyjde
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
Vypadá to zajímavě, už z toho důvodu, že je tam velký parkoviště a možnost si tam zajít sednout a kdo by tam chtěl být přes noc tak má taky možnostSendik píše:Nazdárek ve spolek,
Jinak hlasoval jsem pro Květen