Sraz v Praze ( Letňany ) a nyní s rautem => 12-13.04.2008
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
No já myslím, že člověk, který nedorazí a je napsaný, tak by ty prachy každopádně měl složit, to je jisté. Pokud to tak nebude, tak si myslím že si to na tomhle webu pěkně vyžere a rozhodně si to za rámeček nedá... (Navrhuju mu něco sebrat s auta v ceně - třeba stěrače )
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Heh....nebo pak vyvesit listinu hrisnikuFrydex píše:No já myslím, že člověk, který nedorazí a je napsaný, tak by ty prachy každopádně měl složit, to je jisté. Pokud to tak nebude, tak si myslím že si to na tomhle webu pěkně vyžere a rozhodně si to za rámeček nedá... (Navrhuju mu něco sebrat s auta v ceně - třeba stěrače )
a nebo oboje a je toPitman píše:Heh....nebo pak vyvesit listinu hrisnikuFrydex píše:No já myslím, že člověk, který nedorazí a je napsaný, tak by ty prachy každopádně měl složit, to je jisté. Pokud to tak nebude, tak si myslím že si to na tomhle webu pěkně vyžere a rozhodně si to za rámeček nedá... (Navrhuju mu něco sebrat s auta v ceně - třeba stěrače )
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ja bych mu sebral NJOY lampy pokud je nema tak je sezene
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo a dát to jako "Důležité"Pitman píše:Heh....nebo pak vyvesit listinu hrisniku
Moje Astrina 1,7DTi
Ale proč troškařit sebral bych mu rovnou autoFrydex píše:No já myslím, že člověk, který nedorazí a je napsaný, tak by ty prachy každopádně měl složit, to je jisté. Pokud to tak nebude, tak si myslím že si to na tomhle webu pěkně vyžere a rozhodně si to za rámeček nedá... (Navrhuju mu něco sebrat s auta v ceně - třeba stěrače )
No kluci s váma bych jít do křižku nechtěl , ale teď vážně, jasně že se řeklo závazný objednávky a na tom se nic nemění, ale osobně chápu okolnosti, který do toho můžou někomu vlízt a proto tu objednávku s platbou v kempu odložím na pondělí příštího týdne a samozřejmě po tomto datumu to zaplatí každej, ať se zůčastní nebo ne, sorry ale jinak to udělat nepůjde (s Pitmanem jsme holt kvůli srazu banku neudělali no) . Nicméně věřím, že většina lidí dorazí jak řekla a bude to supr, a to nemluvím o našich sesterskejch webech, kde jsou sakra tahouni (osobní zkušenost) prostě chce to klid .
Mobil : 602318645
- Princ William
all samo ze mi je jedno kdo dorazi astra neastra hlavne aby to byl autak s bleskem ve znaku....samo ze par vyjimek bych klidne udelal
zigi jsem moc rad ze se uvidime nazivo (konecne )
majklus pokud chces tak se muzes klidne pripojit k nam ale pojedeme po dalnici....pokud nepojedes svym autem z nejakeho duvodu tak mi dej vedet a klidne do Berouna sjedu z dalnice pro tebe.....to vsechno je o domluve a cislo na me mas
honzza dej mi vet jak to udelame s tou cestou tam.....nazpatek jsem koukal ze asi pojedes sam jelikoz nemas napsanej kemp ci spise zranici
defender a pitman mate stesti ze je to az od 15.00 jelikoz uz mam i na rano zavaznej plan.....tudiz doufam ze to pocasi opravdu vyjde protoze bych nerad od 6.00 na rybarskejch zavodech mrznul.....jako posledni tejden spravne je to zase muj dalsi fanatickej konicek (uz pekne dlouho....spise od doby co jsem zacil snad chodit do skolky ) jako je astra mej te se a v letnanech se UVIDIME
zigi jsem moc rad ze se uvidime nazivo (konecne )
majklus pokud chces tak se muzes klidne pripojit k nam ale pojedeme po dalnici....pokud nepojedes svym autem z nejakeho duvodu tak mi dej vedet a klidne do Berouna sjedu z dalnice pro tebe.....to vsechno je o domluve a cislo na me mas
honzza dej mi vet jak to udelame s tou cestou tam.....nazpatek jsem koukal ze asi pojedes sam jelikoz nemas napsanej kemp ci spise zranici
defender a pitman mate stesti ze je to az od 15.00 jelikoz uz mam i na rano zavaznej plan.....tudiz doufam ze to pocasi opravdu vyjde protoze bych nerad od 6.00 na rybarskejch zavodech mrznul.....jako posledni tejden spravne je to zase muj dalsi fanatickej konicek (uz pekne dlouho....spise od doby co jsem zacil snad chodit do skolky ) jako je astra mej te se a v letnanech se UVIDIME
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
- Princ William
- Princ William
- Princ William