XIII.Opel Astra sraz ( letiště Střemy, Mělník ) - 10.05.2008
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Me by zajimlo zdam i nekdo vyfotil ty kozenky
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak to sem hodte ja nemam cas to prohledavat cely staci ze jsem po 20minutach nasel ve fotkach od zdenka svoje auto 2x
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No ja se pose*u
Mno jeste mi dluzis za benal Ne sranda,mel jsem to cestou Alespon nebyla v aute nudaPrinc William píše:tak já bych se taky chtěl vyjádřit ke srazu. jelikož jsem se ho také zúčastnil (sice bez auta) a tímto bych chtěl poděkovat Honzzovi za nabídku svezení
A prekvapko nam taky vyslo
A ja jsem rad ze jsem konecne videl Yankovo Astru a poznal par lidi tady z fora a doufam ze se zase na nejakym srazu uvidime.
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
Corsa C 1.0 social edition
Corsa C 1.0 social edition
- Zdeněk Lbc
no chlapi, je s vámi sranda i tady na fóru a to je dobře. Musím přiznat, že jsme byli nakonec rádi, že jsme se této velice vydařené akce zůčastnili i když jsme měli původně jiný program. Byl to asi první sraz, kde se sešli příznivci značky od Aše až po Slovensko. Přiznám se, že si nedovolím tipnout, kdo byl ze Slovenské republiky nejdál. Díky skvělé organizaci zkušených pořadatelů, nádhernému počasí (pár nás sluníčko zabarvilo do červena, viď Luboši?), nakonec ale i příjemného prostředí jak na letišti, tak i v poděbradském kempu, nelze sraz hodnotit jinak, než velkou jedničkou!!! Byl tu můj již 14! sraz za 2 roky a mohu říct, asi i nejlepší. A to díky nás všech, kteří jsme neváhali a v hojném počtu se dostavili.
Omlouvám se za toto slohové cvičení, snad jste ho všichni ve zdraví přežili!
Omlouvám se za toto slohové cvičení, snad jste ho všichni ve zdraví přežili!
...
Tak teda taky něco přidám...
Na čtvrté fotce si všimněte, jak Yanek i Def přesně ví kudy se jede na letiště
Na čtvrté fotce si všimněte, jak Yanek i Def přesně ví kudy se jede na letiště
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
Re: .
No jediny Géééééééčkař jsi ty AngláááneGallo píše:Tebe, ty trubko;)))dajin píše:Kterej Gééééčkař ??? Myslíš tím Romana ???