Vánoční mini-srázek v Plzni ( Plaza ) - 20.12.2008
- freeKevinM
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
- Princ William
-
- Kontaktovat uživatele:
Čau lidičky, sry že sem se neozval dřív, ale mám teď práci, která je časově hodně náročná, ale za to sou tam super penízky Nu každopádně dorazím...to si jako nemůžu nechat ujít, ale od té doby co sme se viděli naposledy, tak žádná úpravička neproběhla Nuu, ale teď sou v plánu kola, takže jestli to klapne, tak v srpnu by mohli bejt na autě, nééé-li dříve
-
- Kontaktovat uživatele:
nééé...nu jako mám v plánu 18'' aby to nějak vypadalo a hlavně jelo
a tady je link, kdyby se na ně chtěl někdo juknou...jen je škoda, že je bude mít skoro každej , ale nemůžu si pomoc
http://www.elektrony.cz/?&volba=Elektrony&kolo=Dotz
Sou to ty DOTZ HANZO
a tady je link, kdyby se na ně chtěl někdo juknou...jen je škoda, že je bude mít skoro každej , ale nemůžu si pomoc
http://www.elektrony.cz/?&volba=Elektrony&kolo=Dotz
Sou to ty DOTZ HANZO
Tydle jsem v Plzni uz videl na stribrnym Gecku v 17kach...
Taky jsem o nich premyslel ALE... Lesteny zvitezily Uz jen kvuly tomu ze tydle jsou videt snad opravdu skoro vsude stejne tak Dotz shuriken nebo jak se to pise... Takze dalsi Astra na 18kach
Aby to jelo no nevim co jsem dal 18ky ze 16tek tak je fakt ze tomu musim vic slapat,alespon mam ten pocit... Ale stoji to za to.
Taky jsem o nich premyslel ALE... Lesteny zvitezily Uz jen kvuly tomu ze tydle jsou videt snad opravdu skoro vsude stejne tak Dotz shuriken nebo jak se to pise... Takze dalsi Astra na 18kach
Aby to jelo no nevim co jsem dal 18ky ze 16tek tak je fakt ze tomu musim vic slapat,alespon mam ten pocit... Ale stoji to za to.
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
Corsa C 1.0 social edition
To uz mi prijdou hezci mam 8 a navic na leketronechteckacezet je maji v akci ale proti gustu... Kazdopadne jestli pujdes do 18" tak na gumach se moc setrit neda,tezko sezenes jety v tom rozmeru co budes chtit a pokud jo tak budes mit jedine stesti
Ja jsem raci koupil novy za pomerne dobrou cenu a doufam ze vydrzi dlouho takze gumy nejakej ten cas resit nebudu muset...
A jen tak mimochodem na cerny by vypadaly mnohem lip chromovy nebo minimalne alespon lesteny nez ty tmavy Hanza ale at uz vyberes jakykoliv urcite budou vypadat dobre
Ja jsem raci koupil novy za pomerne dobrou cenu a doufam ze vydrzi dlouho takze gumy nejakej ten cas resit nebudu muset...
A jen tak mimochodem na cerny by vypadaly mnohem lip chromovy nebo minimalne alespon lesteny nez ty tmavy Hanza ale at uz vyberes jakykoliv urcite budou vypadat dobre
- Princ William
Jasný budeme jen rádi že tam dorazíš na kus drbu No na ten tvůj výběr kol jsem zvědavej.......koukám že se začínáte rozjíždět a bude v Plzni na co koukat. Jinak jsem je na tej stříbrnej taky viděl a musím jen podotknout co všichni máte na těch černejch kolech.......moje volba by byla jasná - vybíral bych určitě z chromovejch....na černej ty černý zaniknou.......no tak hodně zdaru i v práci ať si můžes brzo koupit ty svoje vytoužený kola.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Nejsou cerny jako cerny... Ja jsem cerny chtel ale treba ty co jsou v galerii na tom zlatym coupe tak abych rekl pravdu tak se mi moc nelibi...
A je fakt ze chromovy vypadaj dobre ale kdyz se skrabnou (vid Jardo ) tak oprava vyjde draho na rozdil od lestenych...
EDIT:Me to neda http://www.tuning-forum.org//viewtopic.php?t=74847
A je fakt ze chromovy vypadaj dobre ale kdyz se skrabnou (vid Jardo ) tak oprava vyjde draho na rozdil od lestenych...
EDIT:Me to neda http://www.tuning-forum.org//viewtopic.php?t=74847
- Princ William
jasný.....opravu stejnak neřešim......za ty prachy bych si koupil zase nové je to sice mrzuté ale žádný kola nevydržej věčně a ke všemu ten rozměr už taky neni podle mejch představ......(když už máš 18" ) si dělam zase srandu jako vždycky.......Flicku kup si co chces buď tě to pochválim nebo vyčtu no a jak to vypadá kolem srazu kdo teda všechno dorazí?Honzza píše:A je fakt ze chromovy vypadaj dobre ale kdyz se skrabnou (vid Jardo ) tak oprava vyjde draho na rozdil od lestenych...
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO