Já už jsem přestal jíst, abych se na švédský stůl více těšilPitman píše:Panove prave skladame s Defendrem docela slusny penize na to jidlo..tak koukejte dorazi vsichni co jste naspali ze pojedete do kampu
Sraz v Praze ( Letňany ) a nyní s rautem => 12-13.04.2008
- Reklama
Takže pánové vzhledem k tomu, že to s Pitmanem půjdeme objednat a zaplatit během prvních dvou dnů příštího týdne (už se nám to blíží), tak by bylo záhodno (teda pokud už někdo předem ví, že se nebude moci zůčastnit rautu v kempu, jako např. Majla) to neprodleně nahlásit přes SZ, nebo na web . Aktualizace v seznamu proběhne dnes večer .
A tady opravené stavy : sraz do Letňan zatím 35 vozidel což je 53 lidí a dále do kempu zatím 21 vozidel což je 34 lidí
A tady opravené stavy : sraz do Letňan zatím 35 vozidel což je 53 lidí a dále do kempu zatím 21 vozidel což je 34 lidí
Mobil : 602318645
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo... Morava posiluje...
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak to vypada ze asi budu muset byt v praci pres vikend takze moje ucast zrejme pada pokud sito neveme kolega, ale aspon venuji do soutezi nejaky ty ceny
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Nojo, neni kazdy den posviceni, Milovice jedu
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
jo ale taky to je na letisti a ne na parkovisti z vetsi castiZigi píše:nj, ale Milovice nejsou Astra sraz
- Roman ST1
- Kontaktovat uživatele:
Jak to můžeš tvrdit, vždyť když se podíváš zpětně na účast, tak je tam skoro 70% aster. Kadett je vlastně taky astra (viz. Anglie) Zafira je vlastně nafouknutá astra. Ostatní typy značky Opel tvoří max.10%, tak že teď mi řekni, je to nebo to není ASTRA SRAZZigi píše:nj, ale Milovice nejsou Astra sraz
Opel Zafira B Z19DT r.v.2010 edice 111
ex : Opel Zafira 2.2 16V (Z22SE) LPG Magic + STAG 300 r.v. 2004
ex : Opel Astra Caravan 1.6 16V r.v.12/99 Edice 100
http://www.opelastra.cz , http://www.kadett.cz
ex : Opel Zafira 2.2 16V (Z22SE) LPG Magic + STAG 300 r.v. 2004
ex : Opel Astra Caravan 1.6 16V r.v.12/99 Edice 100
http://www.opelastra.cz , http://www.kadett.cz
Tak vzhledem k tomu, že jste to tu pěkně rozjeli, tak na toto téma hodím dotaz . Roman se ptal zda může vložit odkaz na pozvánku na srazík i na sesterský web astra.cz . Takže se nyní zas ptám já vás ! Měl by někdo něco proti tomu, že by přijeli zástupci jiných typů vozidel, než je Astra G, (nicméně také Opel a z rodu Astra a Kadet), na sraz v Praze
Konec konců mnoho z vás Astranů povstalo ať již z Kadeta nebo Astry F, a jen pražský minisrazík to už taky není (vzhledem k silnému zastoupení moravských hvozdů ), tak se prosím vyjádřete, díky.
Konec konců mnoho z vás Astranů povstalo ať již z Kadeta nebo Astry F, a jen pražský minisrazík to už taky není (vzhledem k silnému zastoupení moravských hvozdů ), tak se prosím vyjádřete, díky.
Mobil : 602318645
-
- Kontaktovat uživatele:
NO TAK TO NE... S TÍM JÁ NESOUHLASÍM
Moje Astrina 1,7DTi
-
- Kontaktovat uživatele:
Samozřejmě si dělám prdel.... čím víc lidí, tím větší zábava. A spousta informací . Takže já jsem pro.. (s konečnou platností)
Moje Astrina 1,7DTi