![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Dobrodruh na přehození pyropatron na naší Zafiře se najde?
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
A budeme měřit a počítat světla?
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
DĚKUJI
Pojedu, ale o týden dřív;))Jocker píše:že bych taky přijel, Gallo pojedeš přes Mohelnicu?
A beztak i přes Hranice, nebo bokem po D 47Gallo píše:Pojedu, ale o týden dřív;))Jocker píše:že bych taky přijel, Gallo pojedeš přes Mohelnicu?
Luboš X17DTL píše:A beztak i přes Hranice, nebo bokem po D 47Gallo píše:Pojedu, ale o týden dřív;))Jocker píše:že bych taky přijel, Gallo pojedeš přes Mohelnicu?
AhaGallo píše:
A co bych tam robil woe
Luboš X17DTL píše:AhaGallo píše:
A co bych tam robil woe![]()
Polem, nepolem,
lesem, nelesem,
jedu za tebou,
Gallovým Astroleetem![]()
Ty woe, jedeš přes kopec a přes p.tku???![]()
![]()
Jak je to na tehle akcich s pivem? Denny pry cepuje jen plnotucny a Birellu tam pry vzdycky zustalo hafo v plechovkach. Pokud by byl zajem, mohl bych tam mozna dotlacit nejaky soudek plnotucnyho i odstredenyho?Trdlo píše: ...
Jinak klasika, berem něco na gril, horaly, birella a švestku. Nebo bude nějaké pivko?
AstraMan píše:Bude na tomto sraze někdo se stejnou motorizací, jako mám já ( X20DTL ) ? Nejlépe pokud nemá dotyčný problém s podtlakyPotřeboval bych pouze na místě srazu prohodit můj podtlakový ventil za plně funkční a tím zjistit, zda je závada opravdu v tomto přístroji, nebo je to něčím jiným
Samozřejme před odjezdem ten plně funkční vrátím
Prohození těchto ventilů je na cca 5minut
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |