Srazec Milovice - 22.09.2006
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Lidicky, by me zajimalo kolik z vas Astraku uz ma vylepenou klubovou nalepku? Ja kdyz potkavam Astricku, tak koukam jestli ma nalepku nebo ne, a zatim nic. Ja ji sice nemam ani koupenou, ale uvazuji nad ni.
Astra 2.0 DI Y20DTL automat, r.v. 10/2000, model 2001
Jinak ješče chci tu klubovku v černym lemovaním na prdel. Mojickova Bublinka se mnou bude vzdy jezdit.
Jinak ješče chci tu klubovku v černym lemovaním na prdel. Mojickova Bublinka se mnou bude vzdy jezdit.
Ja ji mam a myslym ze sem ji tam i zahlid:-)ale co se mi libilo klubovy tricka ty byly superLukas G. píše:Lidicky, by me zajimalo kolik z vas Astraku uz ma vylepenou klubovou nalepku? Ja kdyz potkavam Astricku, tak koukam jestli ma nalepku nebo ne, a zatim nic. Ja ji sice nemam ani koupenou, ale uvazuji nad ni.
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
JardaB je delal.... estli ma to nevim, zkus se ho zeptatsemi001 píše:Ja ji mam a myslym ze sem ji tam i zahlid:-)ale co se mi libilo klubovy tricka ty byly superLukas G. píše:Lidicky, by me zajimalo kolik z vas Astraku uz ma vylepenou klubovou nalepku? Ja kdyz potkavam Astricku, tak koukam jestli ma nalepku nebo ne, a zatim nic. Ja ji sice nemam ani koupenou, ale uvazuji nad ni.
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to asi v Cechach, ale kolem Brna, nebo primo v Brne jsem videl tolik Astrulek ale nikdo nemel samolepku.semi001 píše:Ja ji mam a myslym ze sem ji tam i zahlid:-)ale co se mi libilo klubovy tricka ty byly superLukas G. píše:Lidicky, by me zajimalo kolik z vas Astraku uz ma vylepenou klubovou nalepku? Ja kdyz potkavam Astricku, tak koukam jestli ma nalepku nebo ne, a zatim nic. Ja ji sice nemam ani koupenou, ale uvazuji nad ni.
Je vubec jeste k mani??
Astra 2.0 DI Y20DTL automat, r.v. 10/2000, model 2001
-
- Kontaktovat uživatele:
jj je dj.chicken je prodava... koukni na https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?p=29045#29045Lukas G. píše:Tak to asi v Cechach, ale kolem Brna, nebo primo v Brne jsem videl tolik Astrulek ale nikdo nemel samolepku.semi001 píše:Ja ji mam a myslym ze sem ji tam i zahlid:-)ale co se mi libilo klubovy tricka ty byly superLukas G. píše:Lidicky, by me zajimalo kolik z vas Astraku uz ma vylepenou klubovou nalepku? Ja kdyz potkavam Astricku, tak koukam jestli ma nalepku nebo ne, a zatim nic. Ja ji sice nemam ani koupenou, ale uvazuji nad ni.
Je vubec jeste k mani??
Tak mě tu máte
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Me prijde ze astra je po oktavce a focusu nejrozsirenejsi auto, 1 z 20 je tady v klubu, jinak asi nee, tak by to stejne chtelo vic dostat web do povedomi !!!
Jinak nemate nekdo fotky aut + majitelu u nich? at vime kdo je ci
Naposledy upravil(a) milosh dne 24 zář 2006, 20:57, celkem upraveno 1 x.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
myslis nejprodavanejsi? ja u nas v UL vidim jen astry a oktavky, obcas focus.. co tam mas dal?manli2 píše:no.... je 6milosh píše:Me prijde ze astra je po oktavce a focusu
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
my to vime co je cimilosh píše:Me prijde ze astra je po oktavce a focusu nejrozrirenejsi auto, 1 z 20 je tady v klubu, jinak asi nee, tak by to stejne chtelo vic dostat web do povedomi !!!
Tak mě tu máte