III. Sraz Praha-Letňany - 25.04.2009
Re: III. Sraz Praha - Letňany/Camp Na Korábě ?
Tak Lubo,hlasoval jsem 25.04. + účast v Campu a když bude Petra hodná,tak pojede taky
- Reklama
...rovněžCapone píše:Tak Lubo,hlasoval jsem 25.04. + účast v Campu
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
tak i mě vyhovuje 25.4 mám svoje volno u nás bez kempu
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
Tak hlasováno pro 25.4.2009 2 osoby, já a Radka + 5 lety syn , ten už se srazu nemu´že dočkat
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
- Avantgarde
- Kontaktovat uživatele:
Asi jsem hloupy, ale verze vcetne campu = raut, nebo to znamena pouze pro mimoprazske s ubytovanim?
Dik
Dik
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Pokud nebude snih tak klido ten prvni termin
Kazdopadne uz mame i sponzora tak snad bude i nejaky ten prezent . viz reklama na firmu ZRALY na www.astra-g.cz vpravo
Kazdopadne uz mame i sponzora tak snad bude i nejaky ten prezent . viz reklama na firmu ZRALY na www.astra-g.cz vpravo
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
moje účast je jasná! a pokud mi zas nevykradou auto, tak už bych mohl mít i nějaké ty fičurky na astře
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821
Avangarde jasně kemp = RAUT a to pro všechny kdo se budou chtít zůčastnit, no a to ubytování může být i pro pražáky, když budou chtít
Sovy supr, tak budou snad i medovníčky
No Miloši to teda čumím
Sovy supr, tak budou snad i medovníčky
No Miloši to teda čumím
Mobil : 602318645
tak zralýho už má i astra f kadett a corsa forum já tam tenhle tejden chtěl zaskočit a koukám milda už to pošefoval
Takže jsem zatím sesmolil takovej předběžnej seznámek pro informaci mou i Vaší, kdo a v kolika počtech (placených) se zůčastní (s prominutím) žranice v kempu na Korábě
No na to, že je půlka ledna je toho docela dost (na některý jsem třeba pozapoměl a někomu jsem uvedl špatný počty do kempu, prosím opravte mne přes toto téma, díky), info ohledně výše platby na hlavu ještě nemám (to až tak kolem začátku března), ale nepředpokládám, že by byla rapidně (pokud vůbec) vyšší nežli na minulých srazech a samozřejmě tam přijde doplnit kdo si objednává přenocování v kempu (ceny a způsob ubytování budu znát také až tak kolem začátku března), stejně jako zveřejnění čísla účtu, na který budou prováděny platby
No na to, že je půlka ledna je toho docela dost (na některý jsem třeba pozapoměl a někomu jsem uvedl špatný počty do kempu, prosím opravte mne přes toto téma, díky), info ohledně výše platby na hlavu ještě nemám (to až tak kolem začátku března), ale nepředpokládám, že by byla rapidně (pokud vůbec) vyšší nežli na minulých srazech a samozřejmě tam přijde doplnit kdo si objednává přenocování v kempu (ceny a způsob ubytování budu znát také až tak kolem začátku března), stejně jako zveřejnění čísla účtu, na který budou prováděny platby
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
jj slevy pro cleny meli by vedet vocogouYANEK píše: tak zralýho už má i astra f kadett a corsa forum já tam tenhle tejden chtěl zaskočit a koukám milda už to pošefoval
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- majky.n
- Kontaktovat uživatele:
Tak se mnou taky můžete určitě počítat, samozřejmě i s rautem a přespáním jako minule Oba termíny se mi hodí, takže už teď se moc těším...
BMW 530xD E60
Lubo, pokud se nic zvášního nestane, přifrčím taky. Pokud bude Šlak souhlasit, opět vytvoříme minikolonu z Brna
Že to bude s přespáním snad ani nemusím psát, snad jen pro pořádek
Že to bude s přespáním snad ani nemusím psát, snad jen pro pořádek
Majky supr, jen mi potom musíš písnout jestli zas přifrčíš sólo, nebo v páru
Gallo to jsem rád že se utrhneš a mohl by jsi sebou zkusit stáhnout i Renka, vždyť v Brně byla docela prča
Gallo to jsem rád že se utrhneš a mohl by jsi sebou zkusit stáhnout i Renka, vždyť v Brně byla docela prča
Jasnééé...já to v Praze znám...mám jí projetouGallo píše:Pokud bude Šlak souhlasit, opět vytvoříme minikolonu z Brna
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz