ale jo já mu taky věřím ale počkám až neodjede Def a pak si to rozmyslím
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
Milý klubáci/čky našeho klubu a vůbec všichni příznivci značky Opel dovoluji si Vás všechny pozvat na již desátý a tudíš výroční Pražský sraz který se bude konat od 19 - 21.dubna 2013 , ubytování bude jako vždy, zajištěno v Kempu Na Korábě a nadále je připraven společný program na sobotní odpoledne se zakončením na již tradičním posezení u dobrého jídla a pití.
Všechny důležité podrobnosti o rezervaci, platbě a jiných náležitostech jsou uvedeny v JPG POZVÁNCE, přehled sobotního odpoledne najdete včetně WEB odkazu na VIRTÁLNÍ PROHLÍDKA lodi v JPG SOBOTNÍ PROGRAM, kontaktní údaje o místě konání na WEB odkazu MAPA a v neposlední řadě v JPG SEZNAM najdete kdo, v jakém počtu a na kdy se přihlásil na tento nadcházející sraz
UPOZORNĚNÍ
Takže upřesnění, ti co jedou coby dvojice/trojice či s dětma do chatek tak ji mají pro sebe, a kluci co jedou do chatky solo budou ubytováni zatím po třech (chlapci sorry ale jinak to nejde). Zbývající volná ubytovací kapacita je 1 pokoj v penzionu, 1 chatka a 3 místa v chatkách pro kluky co jedou sólo
Tak jsem ukecal noveho majitele meho byvaleho vozu aby se taky ukazal a zvysil pocet ucystniku a ja se rozmyslim jakym verkem dorazim neb bud to bude jedna ze dvou rachotin z dalneho vychodu a nebo tuzemsky firemni chrochta. Tak uvidime rekl slepej.
PS: Defe penizky poslu nejspise za sebe i noveho clovicka/kamarada co ma moje auti neb nema jeste registracku na foru
posouvatko do práce a z práce Astra Coupe 2,2 Irmscher (druhé autí v rodině)