Sraz v Praze ( Letňany ) a nyní s rautem => 12-13.04.2008
- Reklama
Takže vzhledem k tomu, že už máme únor tak bych chtěl oživit toto téma nicméně pozvánka se seznamem není zaktualizována, jelikož není čím (zatím se nepřihlásili žádní další členové na sraz)
Připomínám novým členům v klubu (a že jich teda je požehnaně), že přihlásit se a přijet na sraz může opravdu každý kdo chce, (pozvánka ke stažení v mém podpisu), a zároveň bych chtěl rozptýlit obavy nováčků, každý z nás byl někdy na srazu poprvé, no a jak to dopadlo , takže jste srdečně vítáni .
Připomínám novým členům v klubu (a že jich teda je požehnaně), že přihlásit se a přijet na sraz může opravdu každý kdo chce, (pozvánka ke stažení v mém podpisu), a zároveň bych chtěl rozptýlit obavy nováčků, každý z nás byl někdy na srazu poprvé, no a jak to dopadlo , takže jste srdečně vítáni .
Mobil : 602318645
No a jsem tu s novou aktualizací, jelikož opět došlo na dílčí změny v seznamu na sraz, A TAK TO MÁ BYŤ . Budu se asi opakovat, ale máme již polovičku února a já stále postrádám upřesnění od 6ti přihlášených na sraz, tak honem honem a né aby ste se někdo urazil, že na vás tlačim
A opět musím pozvat všechny, kdo by se chtěl zůčastnit srazu ať se přihlásí, rádi přivítáme každého Astráka . Tak zatím čus Astrus pardi a už se moc těším, TO BUDE JÍZDA
PS: Doplnění údajů do seznamu, tímto se omlouvám Mirkovi
A opět musím pozvat všechny, kdo by se chtěl zůčastnit srazu ať se přihlásí, rádi přivítáme každého Astráka . Tak zatím čus Astrus pardi a už se moc těším, TO BUDE JÍZDA
PS: Doplnění údajů do seznamu, tímto se omlouvám Mirkovi
- Princ William
to si pis ze to letos neni posledni akce ale asi to budes mit dal nez jen do prahyMára píše:Zdravím všechny majitele astrálních vozidel,
jsem jeden z těch šesti hříšníků, co se ještě nezaregistrovali. Mrzí mě to, ale musím se odhlásit z dubnové akce. Něco mi do toho vlezlo a budu mimo republiku. Tak snad někdy příště, určitě to není poslední sraz.
Přeju všem v Letňanech dobrou zábavu.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Takže pánové je pár dní do prvního března a já mám pro vás informaci ohledně složení rautíku v kempu : mini kuřecí řízečky, pečená kýta, pikantní křidélka, šunka, sýr, uherák, šopský salát, zeleninové oblohy, pečivové přílohy a drezinky MŇAM . Doufám že vám bude všem chutnat
Jo a jen tak mimochodem, je to můj ďábelskej (666) příspěvek
- Princ William
kdyz to tak ctu aby tam jeste neco na me zbylo jaky jsou tam dobrotyDefender píše:Takže pánové je pár dní do prvního března a já mám pro vás informaci ohledně složení rautíku v kempu : mini kuřecí řízečky, pečená kýta, pikantní křidélka, šunka, sýr, uherák, šopský salát, zeleninové oblohy, pečivové přílohy a drezinky MŇAM . Doufám že vám bude všem chutnat
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
- BossMeloss
sraz
Zdarec tak snad nebude vadit když se taky přidam jsem v tomto termínu v Praze tak bych dorazil, ale bez spaní prostě se jen sejít. Zdar
Atra Kombíček 16 16V 1999 Elegance jedině kombi