Mne by zajímal alespoň zhruba (na měsíce) ten celorepublikovej a pak se uvidí co zvládnu ještě objet

ještě že to tam Jocker tak zvýraznilJocker píše:Toto téma je pouze na návrhy míst tak to prosím všichni dodržujme!
Ta poslední věta....to mělo být co zvládneš ještě objet nebo co zvláneš ještě ojetDefender píše:Tak po přečtení posledních příspěvků v tom mám docela dost hokej, na Kajlovci Ostravskej sraz a na Kajlovci celorepublikovej a ještě k tomu oba ve stejném měsíci ?
Mne by zajímal alespoň zhruba (na měsíce) ten celorepublikovej a pak se uvidí co zvládnu ještě objet
jasně že na tebe ne, ono to tak vyšlo po tom sloučení, ale těch 7-8příspěvků nad tebou bylo někde jindeDefender píše:To asi nebylo na mne Mike.S, já jsem ve správný OT sekci
Zralok píše:Já bych zkusil to Podhradí.
zase přesunuto z topicu Návrhy místa srazucatfish píše:no, proc ne nekam do jihu cr? blizka ceske budejovic?
To chcete ty slováky úplně vypudit z těch srazů ???catfish píše:no, proc ne nekam do jihu cr? blizka ceske budejovic?
Frydex píše:To chcete ty slováky úplně vypudit z těch srazů ???catfish píše:no, proc ne nekam do jihu cr? blizka ceske budejovic?
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |