4tý srazík na Štěrkovně v Hlučíně - 23.08.2009
Re: 4tý srazík na Štěrkovně v Hlučíně
Aktuálně je v Hlučíně krásně!
Naposledy upravil(a) eXp10it dne 23 srp 2009, 12:28, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
No ta registrace je jenom aby se vědělo jaká bude účast, myslím že pokud se nezaregistrujete, tak by se nemělo nic stát, já jsem tam zamluvil na sraz 25 míst, tak že můžete přihlašovat. Pokud někomu jde o to že je partnerem Opel Novotný, a nebude účast taková jakou bych si představoval, tak to pro příští rok zavrhnu a budou se dělat srazy tak jak doposud se dělali ve Feranetu apod. Můžeme se o tom dnes pobavit. To že to děla u tohoto partnera jsem dostal nabídku přímo od nich a myslel jsme že to bude spestření, ale jak je vidět asi ne pro všechny, tak to můžeme pro příští rok obnovit po starém stylu.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak se nam to dneska vyvedlo, krasne pocasi a mraky clenu. Jednu dobu jsem tam napocital az 22 aut.
Tak sorry dorazil jsem až teďkom no štreka z východu jak prase aut hafo a už to nedávám
Astra G, 1.6, 16V, 74kw, motor X16XEL, 2000. hatchback 5.dv, Černá metalíza, spotřeba 5l/100, klima: ÚPRAVY-LPG IV.genrace - přímé sekvenční vstřikování, carbonové vyhřívání sedadel, GPS, nový palubní PC od Davida, xenon s regulací výkonu, black desing,alu atd.
-
- Kontaktovat uživatele:
IGI: Velka chyba, dokonce jsme si odchytli i puvodni COBEINovu Astru-G s jejimi prekvapenymi majitely.
Super sraz, kabrioleťákovi díky za megaprojížďku...
Naposledy upravil(a) eXp10it dne 23 srp 2009, 22:00, celkem upraveno 1 x.
Tak už jsme doma ze "sraziku" Dle mého se velice podařil Pokecali jsme a byla Sranda
Fotky vypadaji skvěle
Škoda že jsem nemohl jet s váma na tu Pizzu Určo byla vynikajici
p.s. Tak jak s tou zbirkou ????
Fotky vypadaji skvěle
Škoda že jsem nemohl jet s váma na tu Pizzu Určo byla vynikajici
p.s. Tak jak s tou zbirkou ????
Naposledy upravil(a) dajin dne 23 srp 2009, 22:00, celkem upraveno 1 x.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
kdo mate fotky muzete posilat me hodim to na web do srazu, dik.
MILOSH CENTRUM CZ
MILOSH CENTRUM CZ
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Fotek je trochu více, takže na mail raději ne (o: pokud je přece jenom chceš zaarchivovat na web tak jsou na stránce 13 odkazy ke stažení...
Naposledy upravil(a) eXp10it dne 23 srp 2009, 23:01, celkem upraveno 7 x.
Šupa sraz, známá banda i noví lidé
Dajin : Mno nevim, nevím asi si ale budeš muset na ty kola našetřit ,ale stěrač by mohl pasovat ze zafy. jen aby jsi pak ale neměl malé okno
Dajin : Mno nevim, nevím asi si ale budeš muset na ty kola našetřit ,ale stěrač by mohl pasovat ze zafy. jen aby jsi pak ale neměl malé okno
Zafira Elegance 1.8 16V - klima, 4X airbag , el. okna + zrcátka, nast. sedadlo řidiče, ABS + TC alarm + central DO + paeger
https://www.astra-g.cz/galerie/muna/
https://www.astra-g.cz/galerie/muna/
-
- Kontaktovat uživatele:
to ste tam maly konkurentov od VW ????
Srazík super,super pokec i počasí,hojná účast,pizza no,studená ale dobrá,bo jsem musel z Bohumína ujíždět pro svou polovičku a nějak v pizzerce nestíhali,jestli tam kluci ještě nesedí ,ale vše super,a ta konkurence co přijela se s námi nemůže ni za mák rovnat Astra srazy jsou prostě
Opel Astra K r.v.2016 enjoy 1,4 74kw - současnost
Červený sedánek Opel Astra G CD, r.v 1999 1.4 16V X14XE, ,69000km - historie
Červený sedánek Opel Astra G CD, r.v 1999 1.4 16V X14XE, ,69000km - historie
No tak srazík se teda hodně povedl, fůra aut a lidí, pokecu a srandy kopec Před chvílí jsme teprve přijeli z tý picérky v Bohumíně kam si někteří dojeli sraz trochen protáhnou
Chci poděkovat všem kteří přijeli na štěrkovnu se seznámit a pokecat z daleka (HK, Poprad) i blízka (OVA, Hlučín, atd.) za to že se zůčastnili a svou přítomností vlastně vytvořili tak senzační sešlost na tomto 4tém srazíku na Štěrkovně.
PS: No těm devíti Koncer(t)ním tancmajstrům se snad ani nedá konkurence říkat jo a plac měli takovej, no jakej vedle nás zbyl
Chci poděkovat všem kteří přijeli na štěrkovnu se seznámit a pokecat z daleka (HK, Poprad) i blízka (OVA, Hlučín, atd.) za to že se zůčastnili a svou přítomností vlastně vytvořili tak senzační sešlost na tomto 4tém srazíku na Štěrkovně.
PS: No těm devíti Koncer(t)ním tancmajstrům se snad ani nedá konkurence říkat jo a plac měli takovej, no jakej vedle nás zbyl
Mobil : 602318645
- Ruprecht
- Kontaktovat uživatele:
Zdar, do Pardubic jsem prijel presne ve 22:00. Jel jsem volneji s prestavkou... Sraz byl super, diky vsem a tesim se na dalsi!
PS: Defe, navrhuju ti jmenovat sveho parkovaciho zastupce, nebo si kup kruzitko!
PS: Defe, navrhuju ti jmenovat sveho parkovaciho zastupce, nebo si kup kruzitko!
Opel Astra coupe Bertone 2.0L Turbo - Galerie
Opel Vectra Vauxhall Caravan 2.0L
Opel Vectra Vauxhall Caravan 2.0L