Sraz na severu => 11-12.07.2009
Re: Sraz na severu 11-12.7 - Podrobnosti na str. 6 - HLASTE SE!!
Taky se s Petrou přidáváme ke chvále severního srazu Byla to moc fajn sobota Díky moc Trdlo a Marti a taky děkujem Pepínovic,za večerní odvoz domů
foto ze srazu http://www.alcapone.estranky.cz/fotoalb ... -severu-09
foto ze srazu http://www.alcapone.estranky.cz/fotoalb ... -severu-09
- Reklama
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Suprová víkendovka se suprovými lidičkami. Není co dodat, kdo byl, tak ví, že popsat se to nedá. Děkuji všem a hlavně Trdlovým za perfektní organizaci.
super pohodová akcička jak jinak než z dobrou partou lidí takovýhle akce si kdykoliv zopakuju rád i s rodinou díky trdlovy a martě za bezva srazík
Naprosto bezvadná , bezchybná a jedinečná akcička pod vedením Trdla a Martiny. Opravdu jsme si to všichni moc užili! Kapku jsme se projeli (celkem 507km), ale opravdu to stálo za to, kdo nebyl může jen litovat. Takže Trdlo a Marti díky za skvělý víkend a super program!
Všem našim chůvám moc děkujeme. Jmenovitě vyzvednu Martinu a Trdla, ti celý víkend pečovali o Dejva a ten teď mluví jen o vás. Vy ostatní se prosím nezlobte ... nechci dál vypisovat jména abych na někoho nezapoměl...kdo tlačil kočár na Ještěd vím a na vás ostatní taky nezapomeneme .
Všechny jsme vás moc rádi poznali a rádi vás uvidíme znovu!
...nevím kdo se mě ptal...s plně naloženou rakví a plně obsazeným autem s plnou nádrží to papalo 6,7 litrů na 100km podle palubáku.
pár fotek z našeho foťáku http://mirsan.rajce.idnes.cz/Sraz_na_se ... 12.7.2009/
Všem našim chůvám moc děkujeme. Jmenovitě vyzvednu Martinu a Trdla, ti celý víkend pečovali o Dejva a ten teď mluví jen o vás. Vy ostatní se prosím nezlobte ... nechci dál vypisovat jména abych na někoho nezapoměl...kdo tlačil kočár na Ještěd vím a na vás ostatní taky nezapomeneme .
Všechny jsme vás moc rádi poznali a rádi vás uvidíme znovu!
...nevím kdo se mě ptal...s plně naloženou rakví a plně obsazeným autem s plnou nádrží to papalo 6,7 litrů na 100km podle palubáku.
pár fotek z našeho foťáku http://mirsan.rajce.idnes.cz/Sraz_na_se ... 12.7.2009/
Děkuju všem co dorazili a doufám, že se Vám líbilo. Hlavně že byla pohodička a sranda. Všechny vás zase rádi kdykoliv uvidíme, kdo byl, ví kde mně i Marťu najde, když náhodou pojede kolem.
Hlavně, že se líbilo, přišlo mi, že Yanek spíš trpěl při pochodu na Ještěd, Petruška statečně bojovala s bolestí a nedala to na sobě znát - máš můj obdiv, Pavla se mi zdálo, že se moc nebavila, tak doufám M.Eriku, že nás nekulíš.
Jinak díky všem kdo dorazil, proč jsem tak spokojenej to všichni co jste přijeli chápete, znáte můj názor na setkání.
Denny: jen doufám, že jsi v pohodě a můžeš chodit, ono toho na jeden den bylo fakt dost nadupanýho...
Hlavně, že se líbilo, přišlo mi, že Yanek spíš trpěl při pochodu na Ještěd, Petruška statečně bojovala s bolestí a nedala to na sobě znát - máš můj obdiv, Pavla se mi zdálo, že se moc nebavila, tak doufám M.Eriku, že nás nekulíš.
Jinak díky všem kdo dorazil, proč jsem tak spokojenej to všichni co jste přijeli chápete, znáte můj názor na setkání.
Denny: jen doufám, že jsi v pohodě a můžeš chodit, ono toho na jeden den bylo fakt dost nadupanýho...
END
Trdlo, co se týká Pavlínky tak to se obáváš zbytečně! Já už jí znám nějaký pátek a musím říct, že si víkend opravdu užila! A byla fakt moc spokojená, dokonce říká že na příští sraz bysme mohli jet znovu.
A abych nezapomněl, je nám moc líto, že se situace zvrtla tak, že nemohl dorazit Paul s Petruškou - kamarádi, doufám že to vše dopadlo při vší smůle alespoň trochu dobře a nějak to celé dokážete překousat, mysleli jsme na Vás. DRŽTE SE!!!
(Paule, toho draka jsem opravdu nevypil, toho dáme až spolu!!!)
(Paule, toho draka jsem opravdu nevypil, toho dáme až spolu!!!)
END
Paul -
Má pravdu předseda...
Držíme palce, ať to máte rychle vyřízený a nezanechá Vám to šrámy na duši... A těm hajzlům přejeme upadnutí rukou...
Má pravdu předseda...
Držíme palce, ať to máte rychle vyřízený a nezanechá Vám to šrámy na duši... A těm hajzlům přejeme upadnutí rukou...
ASTRA H 1,7 CDTI CARAVAN
ASTRA G 1,2 16V HTB 5D, Supersport, Cross Country..
https://www.astra-g.cz/galerie/pepino-gh/
ASTRA G 1,2 16V HTB 5D, Supersport, Cross Country..
https://www.astra-g.cz/galerie/pepino-gh/
Tak tak
Paule s Petruškou,hlavně se držte a myslete na to,že tu máte moc fajn klubáky,přátelé atd... kteří vám kdyby něco rádi s něčím pomohou
p.s.kdyby chtěl někdo mé fotečky ze srazu,tak samo,že není problém
Paule s Petruškou,hlavně se držte a myslete na to,že tu máte moc fajn klubáky,přátelé atd... kteří vám kdyby něco rádi s něčím pomohou
p.s.kdyby chtěl někdo mé fotečky ze srazu,tak samo,že není problém
Je mi líto a dost se stydím , že jsme nedorazili - i když jsme s LBC. Ale víkend byl fakt našlapaný a synátor není moc nakloněn nočním akcím. Ale podle fotek to zřejmě byla prima akce.
Další ročník si - doufám - už nenecháme ujít.
Další ročník si - doufám - už nenecháme ujít.
ahojda všichni, ani nevíte jak to mrzí nás a hlavně mě že jsme nepřijeli. těšil jsem se na ten víkend jak malej kluk. od té doby co jsme se to dozvěděli tak jsme byli jako bez duše. nakonec jsme zjistili že si ten hajzlík vzal oba notebooky a videokameru. celková škoda je cca 50000,- ale to co bylo v těch PC se ani vyčíslit nedá. ovšem je důležité že se nikomu nic nestalo. nedokážu si představit že by sem vlítli kdyby Péťa spala. to bych si do smrti vyčítal. čert vem peníze hlavně že žijeme. tím to nechci nijak zlehčovat ale je to tak. ještě jednou se omlouváme že jsem to na poslední chvíli odřekli ale nebylo jiné východisko. moc nás to mrzí. děkujeme všem za podporu a hlavně za pochopení. doufám že se co nejdříve sejdeme. už je mi po vás smutno. DÍKY. Paulovi
mail: pavel.paul.sever@gmail.com
Kamarádi, za co se omlouváte??? Je pochopitelné, že jste to museli řešit, nikdo z nás by nejednal jinak. Hlavně jestli to nějak dokážete překousat a zůstat nad vodou, pořád jsme na Vás s Apikem mysleli, a dneska zrovna s Marťou jsme si o Vás vyprávěli, že je to hrozný jakou máte smůlu... Kamaráde, něco se mi rodí v hlavě, ale to ti zavolám, nebudu se tu o tom rozepisovat. Pozdravuj Péťu a DanPaula a hlavně buďte v pohodě. Máme Vás rádi!!!
Btw: pokud cokoliv potřebujete pomoci, dej vědět, jsem tu a připraven. Pro Vás kdykoliv.
Btw: pokud cokoliv potřebujete pomoci, dej vědět, jsem tu a připraven. Pro Vás kdykoliv.
END
Paule, ani nevíš, jak jsem rád, že Tě čtu . Jsem rád, že máte síly to všechno překousnout. Pokud ty swině někdo chytí, tak je svážu do kufru a pojedeme se spolu podívat do Liberce jak se krmí bílí tygři.
Pozdravuj Péťu, vezmeme ji s sebou.
Pozdravuj Péťu, vezmeme ji s sebou.
Děkuju moc. Jsem rád že Vás mám. To že vím že jste mi hrozně pomáhá. Všechny Vás pozdravuje Péťa a DanPaul. A ještě jednou díky moc za všechno
mail: pavel.paul.sever@gmail.com