Sraz v Praze ( Letňany ) a nyní s rautem => 12-13.04.2008
- Zdeněk Lbc
- Reklama
- Zdeněk Lbc
Zdendo ubytování zajistím i pro variantu 2, tzn. že to nebude hromadný, ale jen individuální (např. třeba jenom jednu chatku pro dva lidi), ale to jsem tady někde už psal, ne
Majlo myslím že ten seznam není tak dlouhej, aby se tam někdo dlouho hledal, takže to nechám (předělávat to celý v exelu se mi teda fakt nechce)
Medva1 napsal si to v poho a doufám že bude prča aspoň stejně jako loni
Aktualizace tabulky proběhne až se dostanu ke compu a směrodatný jsou údaje v tabulce, proto jsem chtěl aby to každej ke svýmu nicku upřesnil, aby bylo jasný kdo co chce.
Majlo myslím že ten seznam není tak dlouhej, aby se tam někdo dlouho hledal, takže to nechám (předělávat to celý v exelu se mi teda fakt nechce)
Medva1 napsal si to v poho a doufám že bude prča aspoň stejně jako loni
Aktualizace tabulky proběhne až se dostanu ke compu a směrodatný jsou údaje v tabulce, proto jsem chtěl aby to každej ke svýmu nicku upřesnil, aby bylo jasný kdo co chce.
Mobil : 602318645
takze ted nebudou aktuializace a ja chtel neco zmenit ne kecam sem rad ze se o to nekdo poradne stara a uz se tesim, a to klaboseni a popijeni a grilovani a vsechno co se potahne az do svitani beru jako samozrejmost teda vlastne bude vubec ten gril?
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
OK chlapy. Pocitam s 12.4!
Astra G Z18XE 1.8 16V Bertone Coupe, Xenon H7, OPC volant a maska a naraznik 737 777 191 SKYPE: jamokon
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=786
PRODAM
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=786
PRODAM
gErda ten gril no nevím, je to mimo sezonu a je stejně jako restaurace (ta má mimo sezonu do 15:00) k dispozici od května, ale jak říkám půjdu to, asi zítra, teprve všechno osobně vyjednat. Ale pochybuju, že by kvůli nám nechali otevřenou restauraci na akci od 18:00 (což už je telefonicky předběžně domluvený) a ještě k tomu by si nechali zasvinit čistej gril, kterej je připravenej na sezonu, neřku-li donesenejma potravinama. No uvidíme za jakých podmínek a co budeme moct mít, udělám všechno proto, aby po restauraci, třeba do 21-22:00 jsme ten gril, třeba i s masem připravenym od nich, mněli k dispozici, no a samozřejmě ty noclehy, ale to už jsem taky psal, to je už taky domluvený po telefonu.
Mobil : 602318645
sraz Praha
Ahoj, tak já osobně jsem pro variantu 2...není přeci nad teplo domova:) jinak hospodu teď slíbit nemůžu, jelikož je to přeci jen za dlouho, takže nerad bych slíbil něco, co bych pak nemohl splnit ale když bude čas, tak se rád na pár pivek a pokec stavím
Re: sraz Praha
Mas to nejaky zmateny..pokud nepujdes do hospody tak to je spis varianta 1......hehToboo píše:Ahoj, tak já osobně jsem pro variantu 2...není přeci nad teplo domova:) jinak hospodu teď slíbit nemůžu, jelikož je to přeci jen za dlouho, takže nerad bych slíbil něco, co bych pak nemohl splnit ale když bude čas, tak se rád na pár pivek a pokec stavím