Hlavně se chci domluvit na těch pravidelných srazech... Vždycky si budeme mít co říct...A hlavně si toho i lidi všimnou...
Ono to moc nefunguje...já takhle agituju pokaždé, když vidim Astru (naposled včera cestou ze srazu)Lukas G. píše:mno zima byla slusna. Mel bych v praci natisknout webovy stranky a kdyz nekde uvidim astru, tak ji to dam za sklo.
U nas v Bitysce je aspon 8 aster. A to mame necely 3000 obyvatel.
Co vim, tak jsou asi 4 caravany, 2 petidveraky, 2 tridveraky. Samoska, ze jsem do toho napocital i ten muj poklad.
Já bych to teda dal třeba nakaždej první weekend v měsíci.V sobotu...Když to bylo ted první víkend....Fathead píše:Anebo se jim nechce registrovat atd. Možná to taky nejsou takoví fandové a je jim celkem jedno co mají za auto a stačí jim, že jezdí.Lukas G. píše:Treba nemaji internet, tak nas nemuzou kontaktovat
Jinak pravidelný srazy klidně, ale každých 14 dní mi příjde moc často. Dal bych větší interval, abychom se víc těšili
Sraz bych dělal vždycky na stejným místě...A pak se muže někam jet....Slag píše:Nezní to špatně...
Takže 3. března v 16:00...kde?Co takhle zkusit ten Žuráň?
Jo tak to bude stát za to..Lukas G. píše:Tak to bude super 2.3 mam narozky, 3.3 sraz. To bude super vikend.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |