BOWLING HAWAII - 20.02.2010
- Reklama
Ahoj,
tak jsem se konečně dostal k tomu, abych se vyjádřil. Vysoká n/L. není problém a doufám, že nebude problém ani ten termín. Nejsem schopen teď a tady říct, zda na 100% dorazím, ale udělám pro to co bude možné. Píšu si do kalendáře. Tak doufám, že to alespoň na chvíli vyjde. Teším se.
tak jsem se konečně dostal k tomu, abych se vyjádřil. Vysoká n/L. není problém a doufám, že nebude problém ani ten termín. Nejsem schopen teď a tady říct, zda na 100% dorazím, ale udělám pro to co bude možné. Píšu si do kalendáře. Tak doufám, že to alespoň na chvíli vyjde. Teším se.
Zafira 1,8 16V Elegance, Z18XE (92kW), r.2003
6xAirbag, centrál, elektrika, ABS, ESP
6xAirbag, centrál, elektrika, ABS, ESP
Zápis:
Paul + 1 (ajajaj, vypadá to blbě)
Cidla
APiK
AstraMan (50 / 50 - zřejmě se jen ukáže) Kolínský GANG
Megmen (50 / 50) Kolínský GANG
Hanzzz
new-name +1 (pokud nenapadne 5m sněhu)
dominus-et-deus
Pavlis
Majesty + 1
marwill (udělá pro to co bude možné)
Frydex, Melodi, Zigi (uvažují, uvažují )
Řádně omluveni:
mirecek
Koho ještě ukecáme:
nooeell (no asi ho neukecáme)
lukaskpd (ani new-name ho asi neukecá)
a ještě ...
Paul + 1 (ajajaj, vypadá to blbě)
Cidla
APiK
AstraMan (50 / 50 - zřejmě se jen ukáže) Kolínský GANG
Megmen (50 / 50) Kolínský GANG
Hanzzz
new-name +1 (pokud nenapadne 5m sněhu)
dominus-et-deus
Pavlis
Majesty + 1
marwill (udělá pro to co bude možné)
Frydex, Melodi, Zigi (uvažují, uvažují )
Řádně omluveni:
mirecek
Koho ještě ukecáme:
nooeell (no asi ho neukecáme)
lukaskpd (ani new-name ho asi neukecá)
a ještě ...
Naposledy upravil(a) APiK dne 07 pro 2008, 15:31, celkem upraveno 5 x.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
marwill píše:Ahoj,
-
- Kontaktovat uživatele:
uvažuju / uvažujem
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Re: srazík východní čechy - Bowling Hawaii 14.12.08 - 14:00h
Takže termín je daný, místo také a čas též. Je to 14.12.2008 (NEDĚLE) na parkovišti vedle hřbitova ve Vysoké nad Labem kde se sejdeme ve 14 hodin aby jsme obhlédli naše miláčky a samozřejmě pokecali a udělali pár fotek. Od 15 hodin jsou zamluveny 2 dráhy v bowling Hawaii což je asi 100 metrů od parkoviště. Auta necháme u hřbitova. Je zde možnost občerstvení, ale protože nebyly dosud požadavky, budeme jen o bublinkách.
Určitě se budeme těšit na všechny kteří dorazí.
Dovoluji si překopírovat aktuální informace o5 na konec fóra. Pro upřesnění přikládám odkaz na přesné místo srazu - tedy parkoviště u hřbitova:
MAPA
Určitě se budeme těšit na všechny kteří dorazí.
Dovoluji si překopírovat aktuální informace o5 na konec fóra. Pro upřesnění přikládám odkaz na přesné místo srazu - tedy parkoviště u hřbitova:
MAPA
-
- Kontaktovat uživatele:
Lidi, tak mě napadá, bude tam někdo dřív než ve dvě ? Protože hodina na pokec u aut je docela málo (pokud nebude pršet), vím jak to chodí na srazech
new-name: Nemo problemo. vo co gou ?
new-name: Nemo problemo. vo co gou ?
Moje Astrina 1,7DTi
Protože se sejdou i lidi, kteří se ještě neviděli, posunuji neoficiální zahájení již na 13:00 - pouze za hezkého počasí. Alespoň se budeme sjíždět postupně a postupně se někteří poznávat. Stejně za chvíli nebudu zase vědět kdo je kdo, ale co .
-
- Kontaktovat uživatele:
Není problém.. to se myslím vleze. Už sou hotové jo ?
Moje Astrina 1,7DTi
-
- Kontaktovat uživatele:
No super... tak jak pojedem, tak přijedem na jednu...
Moje Astrina 1,7DTi