Ostrava sraz - KLIP

Opel srazy i jiné

Tak jak ? Líbí ?

Jo
34
94%
Skoro Jo
1
3%
Skoro Ne
0
Žádná hlasování
Ne
1
3%

Celkem hlasů: 36

Pitman

Příspěvek od Pitman » 07 kvě 2007, 19:20

Cau Frydexi,
dobra prace. Dotaz. V jakem programu si to delal a jaky format wmv si tam daval, ze to video je na svoji delku relativne male. Pak se chci zeptat, kde mas hosting na ty dva klipky?
Asi se ujmu kamery a strihu v Milovicich.
Diky

Reklama

Pavlik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavlik » 07 kvě 2007, 19:54

Video S U P E R už se těším na září doufám že počasí nezklame a že nás bude ještě o něco více. :lol: :lol: :lol:
ASTRA G 100 Edition caravan -X16XEL r.99

Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex » 08 kvě 2007, 00:38

Pitman píše:Cau Frydexi,
dobra prace. Dotaz. V jakem programu si to delal a jaky format wmv si tam daval, ze to video je na svoji delku relativne male. Pak se chci zeptat, kde mas hosting na ty dva klipky?
Asi se ujmu kamery a strihu v Milovicich.
Diky
Dík.. :lol:
Videjko je dělané v programu "Video Studio 8", bylo součástí software pro TV kartu co mám v kompu (Leadteck) 8) . Formát .wmv vytvořil přímo ten program a je to nejlepší kvalita, je jich myslím 5 a ten nejvíc ořezaný by v tomhle podání měl asi 2-5 Mb. Pak je ještě mimo jiné formát .mpg, jen o maličko lepší a tento klip má velikost 130Mb. (Další pak standartně .avi, VCD nebo třeba DVD i s menu) :idea: .
Jinak doporučuji taky program "Pinnacle Studio", mám verzi 10 a je to taky velmi šikovný nástroj. Dá se sehnat i přes P2P programy i s CRACKem, jinak je docela drahý.
Hosting sem hodil na server www.ic.cz. Myslim že mají na jednu registraci 250Mb volného místa zadara a můžeš si jich vytvořit kolik chceš. Mám u nich asi 5 webových adres a nikdy žádný problém. 8) Hau...
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

Zdeněk Lbc

Příspěvek od Zdeněk Lbc » 08 kvě 2007, 05:56

Tedy, moc povedené, ne jen to video, ale i foto a dle vašich ohlasů i celé setkání. Blahopřeji!!! :D

Pitman

Příspěvek od Pitman » 08 kvě 2007, 11:28

frydex píše: Dík.. :lol:
Videjko je dělané v programu "Video Studio 8", bylo součástí software pro TV kartu co mám v kompu (Leadteck) 8) . Formát .wmv vytvořil přímo ten program a je to nejlepší kvalita, je jich myslím 5 a ten nejvíc ořezaný by v tomhle podání měl asi 2-5 Mb. Pak je ještě mimo jiné formát .mpg, jen o maličko lepší a tento klip má velikost 130Mb. (Další pak standartně .avi, VCD nebo třeba DVD i s menu) :idea: .
Jinak doporučuji taky program "Pinnacle Studio", mám verzi 10 a je to taky velmi šikovný nástroj. Dá se sehnat i přes P2P programy i s CRACKem, jinak je docela drahý.
Hosting sem hodil na server www.ic.cz. Myslim že mají na jednu registraci 250Mb volného místa zadara a můžeš si jich vytvořit kolik chceš. Mám u nich asi 5 webových adres a nikdy žádný problém. 8) Hau...
No ve Video Studiu delam taky. Je to od Uleadu.Akorat mam nejakou starsi verzi. S tim mpg mas pravdu. To pak udela dobrou kvalitu ale je to silene veliky. Wmv se zda byti dobrou volbou :lol:
JInak ja mam doma Adobe Premieru, coz je ve svem oboru spicka, ale ucit se s tim je pomerne casove narocan zalezitost. Proto volim Ulead, ktery je dost jednduchy.
Kazdopadne diky za rady.

Jirka D..

Příspěvek od Jirka D.. » 09 kvě 2007, 12:56

SUUUUUUPER!

HANYS

Příspěvek od HANYS » 09 kvě 2007, 20:30

Tak ty chceš "frydexi" pochvalu ještě jednou, jó? Tak jó , máš ji mít! Opravdu jsi to provedl skvěle. Tak už Vás chytá minisrazík, a zase ti lumpi z ostravy a blízkého okolí. To Vám nestačilo, jak dostali na srazu za uši jen za zmínku o minisrazu "Opaváci"! :oops: Jo ale abych nezapoměl, kdy bude ten minisrazík? :P . Tak se mějte zatím všichni fajn!!! Hanys :) 8) :wink:
Smíšek a nešika, sériovka-astra G, červ., 1,4 16V , 66kW, 1999.

Frydex
Kontaktovat uživatele:

Video Ostrava

Příspěvek od Frydex » 12 kvě 2007, 22:41

Tak pánové, na těchto stránkách http://www.opelastra.tym.cz máte ke stažení další video z Ostravakého srazu.
Tentokrát kompletní o velikosti 89Mb a délce zhruba 17min.
8) Hau...
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

Miro.design
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miro.design » 13 kvě 2007, 09:51

supr video a super akce co dodat 8) povedeny
[b]ASTRA G sedan[/b]
[b]HOTWHEELS[/b] [b]EDITON[/b]

1,6 16V( Z16XE ), r.v. 2002, 17" ALUTEC MONSTER [b]BLACK[/b], KUMHO R17 205x45, [color=#FF8000][b]ORANGE LINE[/b][/color], LPG power, CHip 110PS

Odpovědět