Ostrava sraz - KLIP
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Dík..Pitman píše:Cau Frydexi,
dobra prace. Dotaz. V jakem programu si to delal a jaky format wmv si tam daval, ze to video je na svoji delku relativne male. Pak se chci zeptat, kde mas hosting na ty dva klipky?
Asi se ujmu kamery a strihu v Milovicich.
Diky
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Videjko je dělané v programu "Video Studio 8", bylo součástí software pro TV kartu co mám v kompu (Leadteck)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif)
Jinak doporučuji taky program "Pinnacle Studio", mám verzi 10 a je to taky velmi šikovný nástroj. Dá se sehnat i přes P2P programy i s CRACKem, jinak je docela drahý.
Hosting sem hodil na server www.ic.cz. Myslim že mají na jednu registraci 250Mb volného místa zadara a můžeš si jich vytvořit kolik chceš. Mám u nich asi 5 webových adres a nikdy žádný problém.
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
![Obrázek](http://img86.imageshack.us/img86/3903/dieselinsidezj7.jpg)
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Zdeněk Lbc
No ve Video Studiu delam taky. Je to od Uleadu.Akorat mam nejakou starsi verzi. S tim mpg mas pravdu. To pak udela dobrou kvalitu ale je to silene veliky. Wmv se zda byti dobrou volboufrydex píše: Dík..![]()
Videjko je dělané v programu "Video Studio 8", bylo součástí software pro TV kartu co mám v kompu (Leadteck). Formát .wmv vytvořil přímo ten program a je to nejlepší kvalita, je jich myslím 5 a ten nejvíc ořezaný by v tomhle podání měl asi 2-5 Mb. Pak je ještě mimo jiné formát .mpg, jen o maličko lepší a tento klip má velikost 130Mb. (Další pak standartně .avi, VCD nebo třeba DVD i s menu)
.
Jinak doporučuji taky program "Pinnacle Studio", mám verzi 10 a je to taky velmi šikovný nástroj. Dá se sehnat i přes P2P programy i s CRACKem, jinak je docela drahý.
Hosting sem hodil na server www.ic.cz. Myslim že mají na jednu registraci 250Mb volného místa zadara a můžeš si jich vytvořit kolik chceš. Mám u nich asi 5 webových adres a nikdy žádný problém.Hau...
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
JInak ja mam doma Adobe Premieru, coz je ve svem oboru spicka, ale ucit se s tim je pomerne casove narocan zalezitost. Proto volim Ulead, ktery je dost jednduchy.
Kazdopadne diky za rady.
Tak ty chceš "frydexi" pochvalu ještě jednou, jó? Tak jó , máš ji mít! Opravdu jsi to provedl skvěle. Tak už Vás chytá minisrazík, a zase ti lumpi z ostravy a blízkého okolí. To Vám nestačilo, jak dostali na srazu za uši jen za zmínku o minisrazu "Opaváci"!
Jo ale abych nezapoměl, kdy bude ten minisrazík?
. Tak se mějte zatím všichni fajn!!! Hanys
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Smíšek a nešika, sériovka-astra G, červ., 1,4 16V , 66kW, 1999.
-
- Kontaktovat uživatele:
Video Ostrava
Tak pánové, na těchto stránkách http://www.opelastra.tym.cz máte ke stažení další video z Ostravakého srazu.
Tentokrát kompletní o velikosti 89Mb a délce zhruba 17min.
Hau...
Tentokrát kompletní o velikosti 89Mb a délce zhruba 17min.
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
![Obrázek](http://img86.imageshack.us/img86/3903/dieselinsidezj7.jpg)
-
- Kontaktovat uživatele: