Gorbo, nevím jestli jsi si pročítal vlákno o mém Gildemeistru kde jsem kdysi napsal že toto fórum upadá. Mám za to, že stará garda: Fridex, Defender, Gallo, Radoš, a jiní když se organizoval nějaký sraz třeba v Praze, Brně, Ostravě, Smďavka(smržovka- nevím) tak prostě jeli.
Dnes mi připadá že se tady udržují lidi kteří mají "jen" Astru/Zafiru- tedy auto. Nějaké kamarádství je fuč.
Změnila se doba, mnozí obnovili autopark, někteří třeba nemají práci-peníze,někteří se třeba jako já stali invalidy, někteří už jen nemají zájem! Mluvil jsem nedávno s Gallem a ten mi to vysvětlil tak, když je v práci a nudí se, tak si na mob. prohlíží internet a někdy zabrousí na fórum aby si "jen" něco přečetl. Už sem však nepíše, nemá prý to cenu.
Souhlasím s ním , tady se fakt jen slibuje a píše, skutky šli stranou. Já jsem kdysi (když jsem byl zdráv) jezdil náklaďákem po Evropě a když jsem někomu slíbil třeba koberečky, hlavici řadicí páky, model astry.... tak jsem po návratu z cest jel v neděli do Gliwic abych to co jsem slíbil zajistil no a v tu samou neděli jsem zase seděl v náklaďáku a jel jsem zase pracovně ven. Samozřejmě jsem /pokud to bylo po cestě/ díly z Gliwic hned i rozvážel. Nechci na sebe poukazovat, ale opravdu tady není moc lidí kteří slíbí že na sraz pojedou a dodrží to.
Čekám že se tady zase najdou jedinci kteří mi tady odpoví že "jen brečím a nadávám" do toho kluci....