pak mi reknes co si tam takovou dobu delal kdyz tam jeste skoro nikdo nebyl....(no mozna naky nedockavci tam urcite budouHonzza píše:Mno kazdopadne ja razim brzyJestli pojedete nekdo rano tak dejte teda vedet abych tam netrcel sam a kdyztak pojedu rovnou
no proste se tam uvidime urcite nepojedu sam..... bude nas vic aut i kdyz oplu asi moc neHonzza píše:Mno dobre tak v 8:30 +/- vyrazim.Princ William píše: pak mi reknes co si tam takovou dobu delal kdyz tam jeste skoro nikdo nebyl....(no mozna naky nedockavci tam urcite budou![]()
![]()
![]()
)
![]()
i kdyz...
vobec nestiham a nic nestacim sledovat takze neco podobneho jako v odpovedi srazy u normyHonzza píše:Jedete nekdo z plzenskych 15.9. zase do Plas?
Jestli bude dobry pocasi tak se tam mozna ukazu i kdyz asi jeste bez auta![]()
aspon ze tak.....pepca píše:byl jsem tam a s HonzouPrinc William píše:vobec nestiham a nic nestacim sledovat takze neco podobneho jako v odpovedi srazy u normyHonzza píše:Jedete nekdo z plzenskych 15.9. zase do Plas?
Jestli bude dobry pocasi tak se tam mozna ukazu i kdyz asi jeste bez auta![]()
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |