Minisraz Praha ( Tesco - Letňany ) - 07.04.2007
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Luky:
njo ja urcite nemuzu ten tejden jak je 14.3 to jsem v Zeneve na autosalonu, alee kdyz to nebude moc blizko milovic a bude hezky tak rposc si neudelat vylet... zase ale delat to tejden pred milovicema bude asi blby... to radsi milovice este bych se vam vokoukala )
njo ja urcite nemuzu ten tejden jak je 14.3 to jsem v Zeneve na autosalonu, alee kdyz to nebude moc blizko milovic a bude hezky tak rposc si neudelat vylet... zase ale delat to tejden pred milovicema bude asi blby... to radsi milovice este bych se vam vokoukala )
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
-
- Kontaktovat uživatele:
- Zdeněk Lbc
Do Prahy přijedu, do Ženevy nejedu, já jedu až v půli dubna do Lipska na autosalon.xpolstarekx píše:Luky:
-
- Kontaktovat uživatele:
- Zdeněk Lbc
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
jojo presne tak kdyz denne vidim kdo komu co na aute udela kdyz jen tak nekde stoji ....brr zadny takovy ze bych ji nechavala stat od 7mi do 7mi na letny kdyz mam skolu ne dik radsi pojedu s houmlesakama busem...Luky píše: Polstarek po Praze autem nejezdi, pac je to tam prej samej magor a boji se o svoji Astrusku
Tak mě tu máte
Pravdou je že v práglu se jezdí dost podle obsahu motoru než podle předpisů, ale už je to o něco lepší než to bylo před bodovým paskvilem.
Já jezdím docela rád po práglu, mě ten rumraj nevadí, naopak, ale přál bych si, aby nacpali všechny pražáky z rychlejch aut do autobusů a zavezli je do istanbulu a tam je vypustili do provozu a garantuju, že jich tam 90% z nich zhebdne, nebo jim jebne, já tam byl několkrát autem a myslím, že jsem dost ostřílenej a musím říct že to je fakt šok, kam se hrabou íčka, nebo španěláci, to se musí zkrátka zažít.
Istanbul je škola pro šoféry
Já jezdím docela rád po práglu, mě ten rumraj nevadí, naopak, ale přál bych si, aby nacpali všechny pražáky z rychlejch aut do autobusů a zavezli je do istanbulu a tam je vypustili do provozu a garantuju, že jich tam 90% z nich zhebdne, nebo jim jebne, já tam byl několkrát autem a myslím, že jsem dost ostřílenej a musím říct že to je fakt šok, kam se hrabou íčka, nebo španěláci, to se musí zkrátka zažít.
Istanbul je škola pro šoféry
To je urcite pravda, na druhou stranu uz konecne aspon v Praze funguje to, ze kdyz potrebujes vyjet z vedlejsi nebo prejet z pruhu do pruhu, tak te naka dobra duse pusti, pac clovek nikdy nevi, kdy to bude taky potrebovat.
To jinde neni. V Brne jsem stal jak trubka z vedlejsi a vsichni srali na nejaky pousteni, a kdyz jsem se tam asi po 5ti minutach nacpal, hned troubeni a fakace. Takze asi tak...
To jinde neni. V Brne jsem stal jak trubka z vedlejsi a vsichni srali na nejaky pousteni, a kdyz jsem se tam asi po 5ti minutach nacpal, hned troubeni a fakace. Takze asi tak...
--- Astra G '98 1.4 16V ---
- Zdeněk Lbc
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
a bily dodavky a oktavky tdi stribrny s jakoukoliv spz.Zdeněk Lbc píše:Jezdím do Prahy i do Brna už 32 roků a musím říct že rád, soukromě a dříve i služebně a řekl bych, že se ohleduplnost řidičů zlepšila, bylo hůře! Dle mého jsou nejhorší řidiči TAXI a MHD! To ale asi všude.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele: