Srazec Milovice - 22.09.2006
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
fotky good, ale chtelo by to aspon 1024 a vetsi rozliseni. Pokud nekdo mate prosim i zaslani (http://www.uschovna.cz) pak bych udelal nejakou galerii ze vsech doslych
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Dekuji, dekuji druhe misto super - hmm a ten sroubovak jako odmena, no sikunul se, jelikoz sem s nim doma pak serizoval svetla
Jinak sraz byl super, uz se tesim na jaro. Z Prahy jsme jeli 2 G a 1 Fko, melo nas jet asi 6 ale jak to vzdycky dopada tak to taky dopadlo. Po prijezdu 100ka vstup za auto. Cekal jsem ze sprinty zacnou v 10 ale nakonec po par soutezich zacal cca v 15:00. Konecne sem videl naseho Opel mága Vojtu a dalsi supr lidi z fora. Sranda je, ze nas tu je registrovanych cca 600 a prijelo nas tam jenom 14 Gcek.
tak zatim zdarec
Jinak sraz byl super, uz se tesim na jaro. Z Prahy jsme jeli 2 G a 1 Fko, melo nas jet asi 6 ale jak to vzdycky dopada tak to taky dopadlo. Po prijezdu 100ka vstup za auto. Cekal jsem ze sprinty zacnou v 10 ale nakonec po par soutezich zacal cca v 15:00. Konecne sem videl naseho Opel mága Vojtu a dalsi supr lidi z fora. Sranda je, ze nas tu je registrovanych cca 600 a prijelo nas tam jenom 14 Gcek.
tak zatim zdarec
Astra G Z18XE 1.8 16V Bertone Coupe, Xenon H7, OPC volant a maska a naraznik 737 777 191 SKYPE: jamokon
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=786
PRODAM
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=786
PRODAM
-
- Kontaktovat uživatele:
ja ti to poslu klidne v originale, ale az budu nekde na rychlym netu ... mam je 1600 ale timhle slimakem proste vetsi nez tyhle neprojdou njo .... alespon pro predstavumilosh píše:fotky good, ale chtelo by to aspon 1024 a vetsi rozliseni. Pokud nekdo mate prosim i zaslani (http://www.uschovna.cz) pak bych udelal nejakou galerii ze vsech doslych
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
-
- Kontaktovat uživatele:
muselo to byt fakt super, samy krasavci. Ja teda mam auto ve standardu, tak to bych tam moc nevinikl. Ale mozna priste se stavim, aspon poznam lidi z fora, kteri suprove radi.
Astra 2.0 DI Y20DTL automat, r.v. 10/2000, model 2001
Jinak ješče chci tu klubovku v černym lemovaním na prdel. Mojickova Bublinka se mnou bude vzdy jezdit.
Jinak ješče chci tu klubovku v černym lemovaním na prdel. Mojickova Bublinka se mnou bude vzdy jezdit.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
stav se na jare, aspon tam nebudu sam s automatemLukas G. píše:muselo to byt fakt super, samy krasavci. Ja teda mam auto ve standardu, tak to bych tam moc nevinikl. Ale mozna priste se stavim, aspon poznam lidi z fora, kteri suprove radi.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
Pokud to pujde tak se stavim, ale ja nemam zadny upravy, to vis nejsou love. Kde se planuje pristi sraz? Ja jsem kousek od Brna, tak to mam daleko.milosh píše:stav se na jare, aspon tam nebudu sam s automatemLukas G. píše:muselo to byt fakt super, samy krasavci. Ja teda mam auto ve standardu, tak to bych tam moc nevinikl. Ale mozna priste se stavim, aspon poznam lidi z fora, kteri suprove radi.
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Vojta te uplacel? Byla jsi tam? Kde mas foto se svym milaskem Astrulkou?xpolstarekx píše:ha haVojta píše:mo nyslim že tam bylo víc aster bez úprav než z úpravama což je d...e? (každej si doplní)
ale tak on to nebyl tuning sraz, ale opel sraz.....
btw.: Vojtas, mam u tebe kilo si rikal ze mi ho das, kdyz prijedu
jenže ty jsi nepřijela,ses nechala dovézt,ovečku si neukázala,no ale budiž ti odpuštěno,přítomná jsi byla,jen ti číslo chybělo a nick takéxpolstarekx píše:ha haVojta píše:mo nyslim že tam bylo víc aster bez úprav než z úpravama což je d...e? (každej si doplní)
ale tak on to nebyl tuning sraz, ale opel sraz.....
btw.: Vojtas, mam u tebe kilo si rikal ze mi ho das, kdyz prijedu