Nešlo mi o to kolik km,ale kudy....Defender píše:Mapa na Googlu my napsala E50 a je to 93 km, je to možný
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Nešlo mi o to kolik km,ale kudy....Defender píše:Mapa na Googlu my napsala E50 a je to 93 km, je to možný
Takže nejrychlejší cesta: Sjedeš z Plzenský dálnice sjezd exit 1 Třebonice směr letiště Ruzyne Potom další sjezd sjezd 26 na silnici č. 6 a tam se budeš držet po hlávní směr Bílá hora, Břevnov, Holešovice ,Prosek ,Letnany a seš tam.milode píše:Nešlo mi o to kolik km,ale kudy....Defender píše:Mapa na Googlu my napsala E50 a je to 93 km, je to možný
Díky za radu.....pokusím se jí využítARTSA píše:Takže nejrychlejší cesta: Sjedeš z Plzenský dálnice sjezd exit 1 Třebonice směr letiště Ruzyne Potom další sjezd sjezd 26 na silnici č. 6 a tam se budeš držet po hlávní směr Bílá hora Břevnov Holešovice Prosek Letnany a seš tam.milode píše:Nešlo mi o to kolik km,ale kudy....Defender píše:Mapa na Googlu my napsala E50 a je to 93 km, je to možný
Tak jsem myslel,že tě vyzvednu a pojedeme spolu,coby západočeši......majky.n píše:Moc se omlouvám, ale tentokrát nedorazím, snad mi to vyjde na podzim.![]()
Hezky si to tam užijte a hodně foťte
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |