Cena za oheň bohužel zůstáváZdeněk Lbc píše:Doufám, že letos nechtěj za oheň zase 1 000,- Kč? Vloni jsme se bez něj taky obešli a grilovalo se.
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Cena za oheň bohužel zůstáváZdeněk Lbc píše:Doufám, že letos nechtěj za oheň zase 1 000,- Kč? Vloni jsme se bez něj taky obešli a grilovalo se.
Roba a mladá s kamoškou jet nechcou, takže budu sám. Aspoň budu mít klid;)))Slag píše:Bohužel budu v pátek smrdět do 16:00 v práci...takže bych to tipl tak na 18. hodinuCapone píše:Jinak jaký bude velitelský čas pátečního zahájení ???![]()
Sejdeme se tam teda já, Capone se ženou a Gallo? Nebo ještě někdo? Mimochodem, Gallo, jak to vypadá s využitím prdelních ploch ve tvém voze?
A se mnou přijede zákon, ..... teda, vlastně Cobein;)))))Slag píše:Bohužel budu v pátek smrdět do 16:00 v práci...takže bych to tipl tak na 18. hodinuCapone píše:Jinak jaký bude velitelský čas pátečního zahájení ???![]()
Sejdeme se tam teda já, Capone se ženou a Gallo? Nebo ještě někdo? Mimochodem, Gallo, jak to vypadá s využitím prdelních ploch ve tvém voze?
To je ok,my stejně máme v plánu se juknout do Viškova do zooooooo a na ty DíííííínosaurySlag píše:Bohužel budu v pátek smrdět do 16:00 v práci...takže bych to tipl tak na 18. hodinuCapone píše:Jinak jaký bude velitelský čas pátečního zahájení ???![]()
Neboj Defe... Bečka je ta největší jakou měli a narazíme ji až s tebou v sobotu večer...Defender píše:No vzhledem k tomu, že budete zahánět s Markem tu potvoru žízeň už od pátku a ten soudek v kufru se mi zdá nějakej malej, tak si asi přece jen po cestě koupím alespoň 5 hilzen do foroty
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |