Sraz v Milovicích vč. odjezdu z Prahy - 10.05.2008
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
ja myslel ze ze pane eldzeji bavime o tom kdy budes na letisti a ne parkovisti v letnanech no nic, uz se do toho plest nebudu
to bude hlina zitra
to bude hlina zitra
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ok jesi tam nikdo nebude tak tam rozsypu nejaky napinacky takze jestli prijedete pozdeji tak si dejte sraz jindeDefender píše:Sraz je mezi 9.00 až 9:15 a odjezd nejpozději 9:30 a to platí
ne, ba ne je vas moc to bysme me pak zabili...Takze na 9 tam budem
LittleJohn-
<Važ si toho co máš, dokud to máš...>
Moje 1.6 8V 3 dv Edice 100, X16SZR
Věci na prodej
Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....
Věci na prodej
Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....
milosh píše:ja myslel ze ze pane eldzeji bavime o tom kdy budes na letisti a ne parkovisti v letnanech no nic, uz se do toho plest nebudu
to bude hlina zitra
Vymluvy...co ?
LittleJohn-
Věci na prodej
Věci na prodej
Kolona mě láká..... Defíku....to video z mostu atd......ale nevím,jestli mám zajet do Letnan,nebo rovnou do Mělníka.....přeci jenom Letnany - Mělník se mi prodraží.......
Opel Astra G 3Dv.edition 100, 1.6 X16SZR,Polar-Sea Blue
Chytrý člověk dělá nové chyby,hloupý stále stejné...
Má Astra G
Má Astra G
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
no most nevim esli bude, uvidim jak to bude casove
kdyztak naky najdeme pak 30 astrer zni lip nez 20 ne ?
kdyztak naky najdeme pak 30 astrer zni lip nez 20 ne ?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak to určitě......vloni jsem dělal to videjko a chci i letos....už mám úplně jiné představy a hlavně jsem poučenej...........vloni to bylo hodně Good a mám takové tušení,že letos to bude lepší...proto jsem dělal vše pro to,abych se zúčastnil
Má Astra G
Má Astra G
Kolona je kolona.....peníze jsou peníze....ale asi největší problém????Za chvíli mi odjíždí přítelkyně z autím do práce....přijede v 7:00 a to nestihnu do Prahy do 9:00.....jedině,že bych jí doprovodil....do práce....Defender píše:No Milodku budu rád když se připojíš , ale je fakt, že soukromou benzínku má z nás málokdo , takže je to na tobě
Má Astra G
Má Astra G
přečteno.......Defíku....jen tak zběžně....od Plzně po dálnici na Prahu....jak nejrychleji na Letnany???Defender píše:Máš SZ s kontaktem na mně
Má Astra G
Má Astra G
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Mno, v kolik budete v Melniku? Aby se kameraman zaridil na miste filmovani V tematu o srazu jsem dodal eventualni misto na kamerovani, kdyztak to upresnime jeste je to mezi vesnicema vyhled dobry
Naposledy upravil(a) milosh dne 09 kvě 2008, 21:24, celkem upraveno 1 x.
Držím
Má Astra G
Má Astra G