V.sraz Praha-Letňany - 09.10.2010
Re: V.sraz Praha-Letňany 9.října 2010 (update str. 7)
ANO prostě je to tak, jsou pro pořádání srazů poskytnuty určité výhody (při porovnání s běžným ceníkem zřejmé) a také jasně daná pravidla, které by se měla (pokud budeme i nadále chtít pořádat srazy v kempu) dodržovat 

Naposledy upravil(a) Defender dne 14 zář 2010, 11:18, celkem upraveno 1 x.
Mobil : 602318645
- Reklama
tak proč se to jmenuje AUTOCAMP? 

Opel astra G caravan, 11/1999, 1,6 16V, muj druhy milacek :) - škoda jí...
Současnost:
Opel astra H caravan, 10/2006, 1,9 CDTI (Z19DT), výbava elegance (8xairbag, ABS, ASR, ESP, DPF, 6kvalt, auto klima, tažné...),
úpravy: 18" ALU (225/40ZR18), přední děrované kotouče Zimmerman + desky Texstar
Současnost:
Opel astra H caravan, 10/2006, 1,9 CDTI (Z19DT), výbava elegance (8xairbag, ABS, ASR, ESP, DPF, 6kvalt, auto klima, tažné...),
Ale jistě, pokud máš obytnej auťák (a třeba i obytný coupe
) tak v něm samozřejmě asi spát můžes
, ale na vyhraněném místě proto určeném a samozřejmě i za příslušnou sazbu
no a možná si k němu budeš moct připojit i ele, vodu a snad i odpad

tolik pro nechápavé....
takže ta možnost tam je
PS: už mlčím... já jen, že když tam nebudeme, tak ať je se o čem bavit i bez nás

PS: už mlčím... já jen, že když tam nebudeme, tak ať je se o čem bavit i bez nás

Opel astra G caravan, 11/1999, 1,6 16V, muj druhy milacek :) - škoda jí...
Současnost:
Současnost:
Takže tímto Vás všechny zvu na sraz Praha-Letňany, který se koná 9. října 2010 již po páté v řadě
Jinak všechny informace ohledně místa, průběhu, ubytování, plateb, atp. naleznete v tomto a všech následujících příspěvcích (kde bude aktualizován seznam účastníků)

Tak zatím účastníků na V.sraz Praha-Letňany/Na Korábě je přihlášeno 45 a z toho má placeno 16 členů, jen chci upozornit že uzávěrka přihlášek a plateb je do 20. září.
A již jsou obsazeny všechny volné pokoje v penzionu + 10 chatek z 12ti celkových
Ještě bych rád podotkl, abych Vás trochu navnadil, že v kempu po dobrém papáníčku (švédský stůl s kuřecími řízky, obložené uzeninové a sýrové mísy, pečená kýta, dresingy, přílohy, kuřecími špalíčky a v neposlední řadě s medovníkovými dorty) nás čeká kolektivní se znemožnění ve stylu karaoke pod vedením DJe Fajase s následnou reprodukovanou hudbou a tanyny tanyny do pozdních nočních/ranních hodin.
No a nebo jak kdo bude chtít

Jinak všechny informace ohledně místa, průběhu, ubytování, plateb, atp. naleznete v tomto a všech následujících příspěvcích (kde bude aktualizován seznam účastníků)

Tak zatím účastníků na V.sraz Praha-Letňany/Na Korábě je přihlášeno 45 a z toho má placeno 16 členů, jen chci upozornit že uzávěrka přihlášek a plateb je do 20. září.
A již jsou obsazeny všechny volné pokoje v penzionu + 10 chatek z 12ti celkových

Ještě bych rád podotkl, abych Vás trochu navnadil, že v kempu po dobrém papáníčku (švédský stůl s kuřecími řízky, obložené uzeninové a sýrové mísy, pečená kýta, dresingy, přílohy, kuřecími špalíčky a v neposlední řadě s medovníkovými dorty) nás čeká kolektivní se znemožnění ve stylu karaoke pod vedením DJe Fajase s následnou reprodukovanou hudbou a tanyny tanyny do pozdních nočních/ranních hodin.

No a nebo jak kdo bude chtít

Naposledy upravil(a) Defender dne 14 zář 2010, 18:47, celkem upraveno 1 x.
- Ruprecht
- Kontaktovat uživatele:
Re: V.sraz Praha-Letňany 9.října 2010 (update str. 8)
Nejak tomu nerozumim...
Ja tomu vubec nerozumim...
Proc tam neni napsana Univerzalni_Kacenka a Fajas tam ma jen 2 lidi a ne 4?

Ja tomu vubec nerozumim...

Opel Astra coupe Bertone 2.0L Turbo - Galerie
Opel Vectra Vauxhall Caravan 2.0L
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
dyt tam je Fajas 2x ne.. asi jako Fajas a Kača..
u mě tam chyby 1x postel
u mě tam chyby 1x postel

ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
No tak Fajas tam má 2 lidi za sebe + 2 lidi hned pod ním (to je ten kámoš) a Fritol chtěl na noc pelíšek? Tak to asi vzniknul šum v komunikaci, zítra odpo bude napraveno 
Jinak proto tady ten seznam je, aby mne kdyžtak lidi opravili, doplnili, či pozměnili svou objednávku

Jinak proto tady ten seznam je, aby mne kdyžtak lidi opravili, doplnili, či pozměnili svou objednávku

Vysvětlení: Já + Kača a Meloun + TjehoRuprecht píše:Nejak tomu nerozumim...![]()
Ja tomu vubec nerozumim...![]()

Astra g Coupe Bertone 1.8 85 kW
Moje kupátko -> http://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=50&t=18130&hilit=Fajasova
Můj web o oplech -> www.opel-gruppe.cz
Moje kupátko -> http://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=50&t=18130&hilit=Fajasova
A zjisti mi jestli se tam dá píchnout do tý televize, at si můžem zabékat na Karaoke! a jen technická, jak z vás chytnu migrénu tak utíkám ven! Jinak beru na ozvučení 700W set 2.1 od HK audio a pár světýlek.
Moje světla:
http://www.youtube.com/watch?v=u83_vyzN7Ck
Těšte se!
Moje světla:
http://www.youtube.com/watch?v=u83_vyzN7Ck
Těšte se!
- Ruprecht
- Kontaktovat uživatele:
Ty vole Fajas, ses po s ral ne?
Tak to tentokrat bude mazec pekelec a zadnej underground!
Defe, priprav si usni bubinky a zarid stavebni povoleni na instalaci zvukove a svetelne aparatury!
Fajas, to teda planujes pekneeeee masakr!
Strobace nam tam do ksichtu poustet nebudes? 
Jinac diky za vysvetlivky Felasovi a Defendronovi...

Tak to tentokrat bude mazec pekelec a zadnej underground!

Defe, priprav si usni bubinky a zarid stavebni povoleni na instalaci zvukove a svetelne aparatury!

Fajas, to teda planujes pekneeeee masakr!

Jinac diky za vysvetlivky Felasovi a Defendronovi...

Opel Astra coupe Bertone 2.0L Turbo - Galerie
Strobo nemám, na to nezbyli penízky a lidem to dělá blbě. Ale mám ještě mlhovač jestli chceš!
Nene
světla jsou fajn a mi jsme spolu už dýl domluvený, že se bude jednat, co se hlasitosti týče, o decentní hudební produkci:D Přece jen to tam není až tak velký, lidi si budou chtít i popovídat a je to v zastavěný oblasti, to viš rušení nočního klidu je drahá záležitost.
Hlavně aby tam pouštěl muziku co se bude líbit všem a né jen žuchbuchárny

Hlavně aby tam pouštěl muziku co se bude líbit všem a né jen žuchbuchárny